Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Egy Balatonkerülésnél hogy...

Egy Balatonkerülésnél hogy lehet lazítani az izmokat?

Figyelt kérdés

Jelenleg bringával járok munkába, hétvégén pihen a lábam és hétköznap is fordul elő villamosozás, autózás.

Annyira fáradt a combom, hogy két emelet megmászása is megerőltető tud lenni néha.

Most sík terepen megyek alig 20 km-t, nem tudom, dimbek-dombok között hogy fogok bírni napokig két és félszer annyit, ugyanolyan gyorsan és megállásokkal, amikor jól kijön a fáradtság.. (a megterhelést jobban bírom egyhuzamban)

2017. aug. 22. 12:10
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Na, 850 km bringázás volt meg idén.

Ma meg hazafelé tettem kis kerülőt illetve nyugis helyen tekertem 3-as-7-esben (8 a max, 24 sebesség) 14 percig, ahogy csak tudtam. Hát, számítások alapján 23 km/h jött ki, ami érdekes, lehet, hogy a néhány megfordulás vett le ennyit. Budapesten nemigen lehet teljesen zavartalanul menni 5-6 kilométert...

2017. aug. 22. 21:14
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát, csatlakozom a többiekhez, te ne gondolkodj Balaton kerülésben. Az több, mint 200 km, nem dombos, de ha 20 kmtől ennyire elfáradsz, a Balatonkör több, mint egy hétig fog tartani. ..
2017. okt. 4. 23:51
 13/13 A kérdező kommentje:

Azóta is bringával jártam munkába.

A 4. hónap végére eljutottam oda, hogy 20 km/h tekererés esetén péntekre nem tropák teljesen a combizmaim; ha meghúzom a tempót és nincs emelkedő, 25-30 km/h megy.

Enyhe szívzörej miatt szívultrahangon enyhe billentyűproblémát találtak, elvileg egyáltalán nem gond ez.

Viszont megyek neurológiára az izomgyengeség miatt.

2017. okt. 31. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!