Igényel valami felkeszülést a Balaton körbetekerés?
5 hónap még nem olyan hosszú idő, én pl 9 évig nem ültem biciklin és munka mellett hétvégente 3 hónap alatt eljutottam arra a szintre, hogy mtb-vel 250 km körül letekerek egy nekifutásra. Szóval nem lehetetlen amit tervezel, de előtte nem ártana kicsit visszarázódni a nyeregbe. párszor menj el fokozatosan növelve a távot..meg szerintem ne ilyen melegben indulj útnak, mert kínszenvedés. én vasárnap voltam és 3 óra alatt megittam 5 liter vizet, aztán inkább lerövidítettem az utat..
nem tudom milyen edzésre gondoltál, de pl fekvenyomás nem fog előnyhöz juttatni :D max amit mondtam, hogy tekerj közepes, hosszú távokat
Nem igazán sportolok.... januarig rendszeressen tekertem, es futottam, de januartól teljesen elhagytam magam egy munka miatt ami "megette" az eletem....
Azt ott hagytam, és ujra szeretnek sportolni. De mivel nagyon reg megszeretnem csinálni a balatoni kört, ezért idén még mindenképp....
Szeptember 9-re van kitüzve..... jelenleg bicó szervizbe van...
Igen rázodj vissza a nyerege,fuss ussz,fokozatosan egyre többet,és ne ilyen melegben induljel.
Mondjuk 1hónapnintenziv edzés rendesen helyre rak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!