Járnak mások is MTB vel melóba, kb. napi 10-12km?
Figyelt kérdés
Trcking-Cross on vagy MTB on gondolkozok, de az a helyzet, hogy túl sok a járdaszegély és hasonlók, a másik dolog az MTB-olcsóbban is kapok, kicsit jobban felszerelve.
Rockrider 520 ra gondoltam. Ha tart két évig akkor már csak felét költöttem el a két évi busz bérletnek (miden vonalra)
2017. júl. 1. 18:43
11/13 K...László válasza:
Persze. 25 éves biciklim van, mindenhová azzal járok. A vázon kívül mindent kicseréltem már rajta, hogy a 100 kilós testemnek kényelmesebb legyen, mint a séta. Megarange 34/11-es hátsó fogaskoszorú, elől FC2303 vastag öntvény outi hajtómű 52-48-30 fog (már ritkán kapható), FD2303 első váltó (a bowden bekötő karját kb 1,6x-osára meg kell toldani egy kis inox lemezzel,amit gondosan bereszelsz, hogy mtb fékváltókarral múkodjon). Swalbe land cruiser plus gumik (1.75-ös, e-bike kompatibilis 150kg-ig). Télen szöges gumi. 12 km fél óra városban, sorompóval együtt. Szokták mondani, hogy spórolni akarok 600 ft-ot a buszjegyen. Szerintem többet költök a biciklire, meg nem büdösben, hányásos ülésen, nagypofával beszélgető színeshajúak között megyek, és egészséges a testmozgás, nincsen idegeskedés a munkában. Ajánlom mindenkinek
12/13 anonim 

válasza:

Nekem megér annyit a kerékpárral közlekedés, hogy ne kelljen havi 10+ ezret elpisálnom a tömegközlekedésre.
A röhej csúcspontja, hogy HAMARABB megérkezem kerékpárral, mint tömeggel...és erre fizessek ki egy rakás pénzt, LOL vattafák :DDD
13/13 A kérdező kommentje:
pár hete, egy kollégám, rollerral ment a busz mellet amivel reggel nyolcas csúcsban mentem :)
2017. júl. 3. 07:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!