Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Heti max 3szor 12 km jobbára...

Heti max 3szor 12 km jobbára sík terepen sok? (melóba bejárás)

Figyelt kérdés

odafelé van vonat vagy busz, de hazafelé már nincs. Váltott műszak, úgyhogy nem minden nap kell ezt letekerni, csak heti párszor ha én vagyok az estis.

A jobbára sík azt jelenti, hogy van egy 800 m-es enyhe emelkedő benne, meg egy felüljáró ami 40m-es hupli. Egyébként tök sík, 98% lakott terület és van bringa út.

Ez szerintetek átlagos női kondival bevállalható? A google szerint 12 km (azt írja bringával 45-50 perc).

Szerintetek egy óra, óra tizenöt-húsz körül menni fog ha fáradt is leszek mellé egy picit?

2015. júl. 18. 20:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Minél jobban pumpáld fel a gumikat, a felső határt súrolja. A nyeregbeállítás is legyek jó. 12 km-t ha nagyon lassan is mész, 50 perc alatt legfeljebb le lehet tekerni, ha több mint egy óra alatt teszed meg, az 10 km/h sebesség, nálam ez olyan hogy tekerek egyet, gurulok egy darabig, majd mégegyet.
2015. júl. 18. 22:01
 2/7 anonim ***** válasza:
A Barátnőm 20kmt biciklizik naponta 50 perc alatt teszi !eg ès mindez nem ülö munka melett átlagos kondival:) Szerintem nagyon simán menni f főleg ha nem vagy nagyon elhízva:)
2015. júl. 18. 23:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem ülőmunka. Pont az ellenkezője, egész nap talpon vagyok, 7-10 órát legalább, leülés nélkül.
2015. júl. 19. 02:59
 4/7 anonim ***** válasza:
12 km 1 óra 20 perc alatt kis túlzással ütemes gyaloglással is leküzdhető. Rendesen karbantartott kerékpárral észre sem fogod venni.
2015. júl. 20. 09:28
 5/7 A kérdező kommentje:
na, holnap tesztelem. biztos ami biztos, hagyok rá két órát, hogy legyen időm eltévedni is :P
2015. júl. 29. 18:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Az 6km\h átlag ami egy gyorsan gyalogló ember tempója :)
2015. júl. 29. 20:40
 7/7 A kérdező kommentje:
Az lehet, de nem láttál te még engem térképet olvasni. Egy zsákutcában is képes vagyok eltévedni.
2015. júl. 30. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!