Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Térd és boka izületeket, hogy...

Térd és boka izületeket, hogy lehet helyrerakni?

Figyelt kérdés
Sajnos egy időben túl sokat bringáztam hidegben esőben, fagypont alatt is, bemelegítés nélkül, 30 körüli átlagsebességgel, olykor közben ráadásul magasabb fokozatokban is másztam emelkedőn, mint ahogy az a körülmények között szabadott volna. A lényeg, hogy most a térdem egy roncs, néha úgy megfájdul attól is, hogy megfújja egy enyhe szellő nyáron, hogy alig bírok tőle menni. Igyekszem könnyítetten tornáztatni, nyújtani stb... de nem nagyon érzem a hatást. Mit tudok csinálni?

2017. jún. 9. 23:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Én szedek izületvédőt, nekem segít. Azt nem tudom, hogy a te problémádra is jó-e az amit én használok, nekem is a térdeim fájdultak meg régebben a sok biciklizéstől. BioTech-es 120 tablettás kiszerelés, napi 3at ajánlanak bevenni. 4-5ezer forint, egy próbát megér
2017. jún. 10. 00:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia!Én régen hóban-fagyban nmotoroztam. Ennek következményeként időnként elő szoktak jönni, hogy érzem a hatását. Ilyenkor én a glikozamin, kondroitin és MSM tartalmú aloe vera italt szoktam inni és nagyon rendbe teszi. Aztán ha megint jelentkezik, akkor megismétlem. Jobbulást!
2017. jún. 10. 10:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Orvosnak hívják a megoldást! Krónikus ízületi gyulladás, reuma, porckopás.. Ezek nem otthon, ráolvasással gyógyuló betegségek! Porcvédők, műtét, rögzítő, krémek.. Hideg vagy meleg, masszázs vagy elektromos kezelés.. Az orvos tudni fogja, hogy neked épp melyik javasolt!
2017. jún. 10. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!