Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Miért kezd el mindig lötyögni...

Miért kezd el mindig lötyögni a hajtókar és a pedál?

Figyelt kérdés
2 napja meghúzták, de megint mozog az egész, előtte sem bírta túl sokáig. Elég régi bicikli, lehet, hogy már cserélni kéne a csapágyat ott, vagy vmi?

2017. máj. 14. 14:13
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Szervizben csapágyat cseréltek, de ma 10 km után ugyanúgy lötyögött, mint előtte :D

nem tudom, hogy nézték ezek át.

2017. máj. 17. 09:51
 12/22 Wadmalac ***** válasza:

Xarul.

Szerintem meg van szakadva a menet a középcsapágy-házadban.

Legjobb, ha visszamész, megmutatod és szólsz nekik, gondolkodjanak már el, mitől lazul ki ennyi távon.

Te meg szerintem gondolkodj el egy monoblokkon. Az szakadt menettel is rögzíthető stabilan.

2017. máj. 17. 11:50
 13/22 kiitos ***** válasza:

36 ezer forintos bicaj 8 évig működött , most meg elromlott valami ?

Szerintem erre még a gyártó is rácsodálkozna.Van aki 2 év után kidobja az egészet , mert elege lett a kínlódásból .

Nem valami műanyag középcsapágy szerűség van beépítve?

Láttam ilyet olcsó bringákon.

Normális középcsapágyat rakass bele, normális hajtókarral.

2017. máj. 17. 15:33
 14/22 A kérdező kommentje:
Na tettek bele monoblokkot, és a múltkori javítás árát levonták abból, amit ma fizettem.
2017. máj. 17. 16:11
 15/22 anonim ***** válasza:
Vidd máshová. És új monoblok. Ha az lötyög akkor a végtelenségig hordhatod vissza csere nélkül mindig rábas...faragsz.
2017. máj. 17. 19:18
 16/22 Wadmalac ***** válasza:

"Na tettek bele monoblokkot, és a múltkori javítás árát levonták abból, amit ma fizettem."

Remek. Kotyogás nuku?

2017. máj. 18. 08:10
 17/22 A kérdező kommentje:
Azon az 1 km-en hazafelé nem volt baja, de holnap tudok csak menni biciklizni hosszabb távra, majd meglátjuk, h mi lesz, múltkor is kb. 10 km után kezdett kotyogni.
2017. máj. 18. 12:42
 18/22 Wadmalac ***** válasza:
Kíváncsi vagyok, mert ennek kutya kötelessége problémamentesnek maradni. Ha a négyzetkúpon a hajtókarok nem kotyognak, a tengely nem fog.
2017. máj. 18. 12:44
 19/22 A kérdező kommentje:
Ha ez után is kotyogni fog, akkor harci kutyákkal és baseball ütővel megyek vissza a szervizbe.
2017. máj. 18. 13:15
 20/22 Wadmalac ***** válasza:

Hát akkor a középcsapágy már nem lehet az ok, a tengelyen a két hajtókar meg,ha nem vették észre, hogy szét van tapsolva a négyzetkúp, hát az nagy szegénységi bizonyítvány lenne.

Hajtókarok acél vagy alu?

2017. máj. 18. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!