15km-t mennyi idő alatt lehet lenyomni Montival ha gyors zempóban megy valaki?

Na-na azt még az áttétel se bírná kihajtani.
Esetleg meredek lejtőnek lefelé gravitációból hátszéllel? :D ?

60km,h fölött teertél...hm miértbnem voltál profi versenyző?
Ilyen eredménnyel mindehol taroltál volna.
Csak mert az időfutamon nem mennek ennyit...

Valami hiba hiba van a rendszeredben.
Mindenki furcsálja,hogy laposra vernéd Armstrongot pedig ő még doppingolt is...
Te lazán nyomod a 60-70et. És mégsem vagy sem olimpián sem tDf egy győztes...
Jó persze van aki a sufniban hegeszt űrhajót de az legalabb a fokuszban szerepel hogy mekkora király vagyok. De te csak sunyulsz a faluban...ne akard hogy elhigyjük.
Tanyabájkal 60at mondjuk szakadékba hátszéllel.
De tudod youtube-ra töltsd és alázz!

Szerintem a kérdező nem írta le a lejtő dőlészsögét vagy az maradt le, hogy hány km/h-s hátszélben nyomta. :)
De lehet, hogy csak azt felejtette ki, hogy pedeleccel ment, habár az se tud ennyit.. :D

Esetleg pedelec lejtőn és hátszélben..
Különben volt már olyan, hogy én is mentem 60km/h fölött egy kemping biciklivel. De most nem hülyéskedek, csak a nagy számokról jutott eszembe. A kemping agyváltós volt és Vác után, Katalin-puszta felé van egy jókora emelkedő és épp azon gurultam lefelé úgy 68-70-es tempó körül, de az is lehet, hogy csak pontatlan volt az akkor még csak mechanikus, örvényáram indukciós kilométer órám.
Többször jártam arra és egyik alakalommal épp azon a lejtőn, akkor nem mentem annyira gyorsan, de észre vettem, hogy kezd csukódni, összehajtódni a kemping váza lejtmenet közben. Az első fékkel finoman ráfékeztem és nem nyílott tovább és meg tudtam állni. Végül nem is emlékszem hogy mentem aztán tovább, de kicsit szorult a váz összehajtáskor és azért nem lett komolyabb baj belőle, de mint ha valamit oda tettem volna ideiglenes rögzítésként, már nem tudom, de voltak régen ilyen sztorik nekem.
Tényleg lehet, hogy a km órával volt valami probléma, mert vissza Bp. felé irányban a "VÁC" tábla előtt is van egy enyhe lejtő befelé, ahol kint volt akkor régen még a 60-as tábla és magamban mosolyogtam, hogy ha volna traffipax, akkor a csupasz hátamat fotózná le.
Szerintem a kérdezőnek is rosszul van beállítva a km órája, és ő meg hisz neki. :D
Kérdező: Mérd meg a kerék út hosszát az egyszeri teljes körbefordulás alkalmával szeleptől szelepig és azt tápláld be mm-ben a fedélzeti kompjúteredbe. elhiszem, hogy te nem akarsz valótlant mondani, de itt lehet a hiba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!