Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » 15km-t mennyi idő alatt lehet...

15km-t mennyi idő alatt lehet lenyomni Montival ha gyors zempóban megy valaki?

Figyelt kérdés

2017. máj. 8. 00:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Na-na azt még az áttétel se bírná kihajtani.

Esetleg meredek lejtőnek lefelé gravitációból hátszéllel? :D ?

2017. máj. 19. 02:46
 12/18 anonim ***** válasza:

60km,h fölött teertél...hm miértbnem voltál profi versenyző?

Ilyen eredménnyel mindehol taroltál volna.

Csak mert az időfutamon nem mennek ennyit...

2017. máj. 19. 06:43
 13/18 A kérdező kommentje:
Én nem azt kérdeztem ,hogy mit mennek időfutamon,hanem azt ,hány perc alatt tudjátok letekerni 26 os Montival a 15 KM-tMert én a 25 km-t 15 alatt tettem meg a 6 km-t 5.06 alatt a 20km-t és a 23km-t 20 alatt nyomtam le meg a 40 km-t 40 perc alatt 1 megállással 5 perc kávézásra ha nem állok meg sikerül lenyomni a 40 km-t 35 perc alatt a 35 öt 30 perc alatt tettem meg eddig a legjobb idejeim voltak ezek és a 8 km-t 7 perc alatt sima aszfaltos úton ahol nincs sebességkorlátozó tábla ,hogy mennyivel lehet menni maximum és minimum 12 km-t 10 perc alatt lehet lenyomni sima aszfaltos úton ahol nincs jelzőtábla,hogy mennyivel mehetsz minimum és maximum mennyivel lehet menni mert én még a faluban is 60 al szoktam menni ha tudok éppen és sima aszfaltos utca van előttem,és nem ugrik ki elém egy kocsi a kereszteződésben,ja és hiába vannak kanyarok is ugyanazzal a sebességgel lehet menni egy hosszú utcában ahol nincs kocsi előtted és a kereszteződésben sem ugrik ki egy eléd.Már volt olyan,hogy a 1.5 km t lenyomtam 1.2 perc alatt hiába volt a faluban rendőrség nem értek utól mert ők az elsöbség adó kötelező táblánál megálltak,én meg meg csak az utcából kihajtottam a főutcára és ott tovább menve bekanyarodtam egy utcába és már a nyomom vesztették mert nem találtak maximum ha látták is hogy merre megyek akkor sem voltak elég gyorsak kocka lada kom bival hogy utolérjenek,és elkapjanak,ja és az 50 rájuk vonatkozik falin és városon belül,úgy ,hogy ők sem jöhettek volna 60 al utánam.
2017. júl. 20. 09:12
 14/18 anonim ***** válasza:

Valami hiba hiba van a rendszeredben.

Mindenki furcsálja,hogy laposra vernéd Armstrongot pedig ő még doppingolt is...

Te lazán nyomod a 60-70et. És mégsem vagy sem olimpián sem tDf egy győztes...

Jó persze van aki a sufniban hegeszt űrhajót de az legalabb a fokuszban szerepel hogy mekkora király vagyok. De te csak sunyulsz a faluban...ne akard hogy elhigyjük.

Tanyabájkal 60at mondjuk szakadékba hátszéllel.

De tudod youtube-ra töltsd és alázz!

2017. júl. 20. 17:37
 15/18 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdező nem írta le a lejtő dőlészsögét vagy az maradt le, hogy hány km/h-s hátszélben nyomta. :)

De lehet, hogy csak azt felejtette ki, hogy pedeleccel ment, habár az se tud ennyit.. :D

2017. júl. 21. 06:35
 16/18 anonim ***** válasza:

Esetleg pedelec lejtőn és hátszélben..

Különben volt már olyan, hogy én is mentem 60km/h fölött egy kemping biciklivel. De most nem hülyéskedek, csak a nagy számokról jutott eszembe. A kemping agyváltós volt és Vác után, Katalin-puszta felé van egy jókora emelkedő és épp azon gurultam lefelé úgy 68-70-es tempó körül, de az is lehet, hogy csak pontatlan volt az akkor még csak mechanikus, örvényáram indukciós kilométer órám.

Többször jártam arra és egyik alakalommal épp azon a lejtőn, akkor nem mentem annyira gyorsan, de észre vettem, hogy kezd csukódni, összehajtódni a kemping váza lejtmenet közben. Az első fékkel finoman ráfékeztem és nem nyílott tovább és meg tudtam állni. Végül nem is emlékszem hogy mentem aztán tovább, de kicsit szorult a váz összehajtáskor és azért nem lett komolyabb baj belőle, de mint ha valamit oda tettem volna ideiglenes rögzítésként, már nem tudom, de voltak régen ilyen sztorik nekem.

Tényleg lehet, hogy a km órával volt valami probléma, mert vissza Bp. felé irányban a "VÁC" tábla előtt is van egy enyhe lejtő befelé, ahol kint volt akkor régen még a 60-as tábla és magamban mosolyogtam, hogy ha volna traffipax, akkor a csupasz hátamat fotózná le.

Szerintem a kérdezőnek is rosszul van beállítva a km órája, és ő meg hisz neki. :D

Kérdező: Mérd meg a kerék út hosszát az egyszeri teljes körbefordulás alkalmával szeleptől szelepig és azt tápláld be mm-ben a fedélzeti kompjúteredbe. elhiszem, hogy te nem akarsz valótlant mondani, de itt lehet a hiba!

2017. júl. 21. 06:54
 17/18 A kérdező kommentje:
Sik aszfaltos uton az 51 es fouton nyomtam le a tablatol-tablaig a 6km-t 5.06 perc alatt es nem irtam en lejtot sem doles szoget ha jol lattam a kerdezesemben es a mondataimban amiket leirtam,ug hogy nem kell gunyolni a masikat ha egy csucskategorias montija van,es ha el akar adni az ara 365.000 lenne mert hasznalt 3 eves,de az uj ara 2.350.000 volna ha most akarnek ilyet es nem kell gunyolodni egy extra felszereltdegu montin ami gyarilag extrakkal felszerelt gps van rajta piros-kek villogo elol hatul villogo es lezer vilagitas ami segit abban ha megcsuszik a kerekpar akkkor is a ket lezer csik kozott mesz vele
2017. szept. 8. 11:15
 18/18 A kérdező kommentje:
Amúgy meg fiúk ha a 6km-t lenyomod sima aszfaltozott úton akkor osszátok el az megtett idővel a 6km-t és rájöttök,hogy mennyivel mentem aszfaltozott úton amiben négy kanyar van,és 3km egyenesrész.Az 5.06/6 =84.5KM/H
2022. nov. 25. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!