Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Kerékpárlánc patentjének az...

Kerékpárlánc patentjének az összeillesztésének mi a technikája?

Figyelt kérdés

Youtubos videókon már túl vagyok, ott sokan egy mozdulattal túl vannak rajta..

Nos én próbáltam erőből, nem ment, próbáltam fogóval nem ment...

Nagyon nem akarom tovább nyomorgatni, mert nem akarom tönkretenni... de mit nem csinalok jól? Összenyomom a patentet, de nem tudom széthúzni úgy hogy a helyére menjen... pl valaki árulja el a technikát...

2017. ápr. 13. 14:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha kézzel nem tudod a helyére húzni, akkor feszítsd meg a láncot a pedállal, az biztosan a helyére fogja húzni.
2017. ápr. 13. 15:03
 2/4 kiitos ***** válasza:

Hozzá való a patent szem?

Más a szélessége a 7 fokozatú láncé mint a 9 vagy 10-11 -es fokozatú láncoké.

Ha rávaló akkor passzolnia kell, mérd meg kiszedve hogy ráférne-e.

2017. ápr. 13. 19:29
 3/4 A kérdező kommentje:

Szerintem hozzávaló, mert együtt vettem a lanccal... ugyanabban a csonagban volt.... akárhogy próbáltam sehogy nem tuttam...

De mivel hosszabb volt a lánc, mint amekkora kellett, és kellett belőle kiszednem, így nem a patental tettem össze...

2017. ápr. 13. 20:16
 4/4 anonim válasza:
kell még a segítség? jó lenne ha leírnád milyen márkájú a lánc és hány sebességes
2017. dec. 2. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!