Betonutra biciklit, amin nem kell nagyon behajolni?
Figyelt kérdés
Bicikli vasarlasa elott vagyok. Csak betonon (jo minosegu, sok bicikliutas helyen lakom) hasznalnam, szintkulonbseg max 5-10m.Az orszaguti versenykerekparokkal az a baj, hogy nagyon elore kell dolni, es mivel mar se 20 eves ,se 60 kilos nem vagyok, igy nem akarnek nagyon elore hajolos bicajt.Regi tipusu mtb (volt egy regi specialized-om amire a szerelok azt mondtak vintage :) ) sem volt jo, nagyon lent volt a kormany. Plusz par eve eltort a farokcsontom, igy az sem tul jo ha nagyon kell a fenekemen ulni (bar ezt szeles zseles nyereggel ki lehet kuszobolni) olyan 150-200e ft volna kb a keret, es nem is feltetlen az a lenyeg hogy uj legyen.milyen tipust ajanlotok?egy trekkinget vagy inkabb valami custom orszagutit?2017. ápr. 9. 17:30
1/2 Alex Fly válasza:
Akkor a fitnesszkerékpár a neked való. Ez gyakorlatilag egy egyenes kormánnyal szerelt outi.
2/2 Wadmalac válasza:
Ahogy előttem írták, valami trekkingesebb jószág való erre, egy MTB-road átmenet.
Valami ilyesmi, mint ez a saját rohangálós építésem:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!