Fully vs. Merev?
Figyelt kérdés
Melyiket használjátok/ajánljátok xc-re? Sokat olvastam a témában kapcsolatban, tudom mi az előnyük, hátrányuk de kíváncsi lennék tapasztalatokra.2017. febr. 11. 23:54
1/4 anonim válasza:
Azért 120-as levegős össztelóssal másabb érzés.. én kényelmes típus vagyok, a fully-ra szavazok!
2/4 anonim válasza:
Ha van pénzed akkor fully, de ugyanabban az árkategóriában merev.
3/4 anonim válasza:
Nekem 26' Focus hardtail kerékpárom van. A fully nekem kicsit extrém, persze terepen sokkal jobb mint a merev.
4/4 anonim válasza:
Fully.
Merevvel néha hátrányban éreztem magam. Nem mertem olyan lazán engedni lefelé. Illetve extrém módon köves,gyökeres terepen is jobb mert lehet ülve küldeni,nem fáradokel attol hogy álok és tekerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!