Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mennyiért adhatom el dinotty...

Mennyiért adhatom el dinotty fully kerékpáromat?

Figyelt kérdés

Elestem vele és eltört a kezem és a biciklim is sérült a kormányt oda fogató lemezben 1cm-es vályások vannak a kormányról le jott a festék és a hátsó féknél az eggyik oldal nehezen enged vissza(v-brake)de azon kívül rendben tartottam és ajándékba vannak hozzá alkatrészeim pl.:shimano hátsó váltók,fék kar,ülés,hátsó-első kerék,lánc es meg egy pár apróság amugy nem uj allapotban van erdőzésre és aszfaltra eggyarán volt használva

Kérlek segítsétek meg becsülni az árát előre is köszönöm!!

2016. júl. 28. 22:37
 1/6 Samsunga5 válasza:
Ahoz adatok kellenének a bringáról
2016. júl. 28. 22:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Például??
2016. júl. 28. 22:54
 3/6 A kérdező kommentje:
26"-os fekete színű összteleszkópos v-brake új gumikkal asziszem aluminium vázas de nem biztos ha van meg valami ami fontos ahoz hogy meg lehessen becsulni az árát akkor kérdezzetek bátran
2016. júl. 28. 23:10
 4/6 anonim ***** válasza:

5000Ft és még kedves voltam!

Gondolom többet szeretnél érte, de egy ilyen roncsért örülj, ha adnak pénzt!

2016. júl. 29. 10:10
 5/6 A kérdező kommentje:
Jolvan azert koszi :)
2016. júl. 29. 22:02
 6/6 Samsunga5 válasza:
Milyen márka, mi a váltó neve, hány sebességes,mennyi idős, milyen teleszkópja van és hány centi a teleszkóp és még annyi hogy milyen a váltó, olyan ami a markolaton van és csavargatni kell vagy milyen
2016. aug. 31. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!