Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Első országúti kerékpáromat...

Erimar9 kérdése:

Első országúti kerékpáromat szeretném megvenni, de nincs rá túl sok pénzem, ezért használtakat nézek. Melyiket érdemes megvenni és mennyiért? Magasságom 182 cm.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. máj. 28. 23:21
 1/6 anonim válasza:
szerintem a magassagod, ha nem akarsz versenyezni, elhanyagolhato. en a helyedben a feher vazas-piros gumisat vennem meg, latszik hogy szerettek, es nem volt olcso azert azokat a gumikat, meg azt a felnit igy osszeszedni, ugyhogy szerintem azberi meg a legjobban:) nekem amugy egy eleg regi Puch bringam van, epp atepites alatt, es hasonlora szeretnem, mint az a piros:))
2014. máj. 29. 00:14
 2/6 anonim ***** válasza:

A méret nagyon is fontos egy országútin. Ha nem megfelelő, fájni fog a hátad, nyakad.

Neten találsz oldalakat, ahol ki tudod deríteni melyik méret kell neked. Utána már csak össze kell hasonlítani a kerékpár méretével (mindegyiknél más, nem igazán létezik egységes méret, hiába írja azt, hogy pl. L-es).

[link]

2014. máj. 29. 00:30
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a Colombus Champion a legjobb ezek közül, az árból annyit alkudhatsz, amennyit nem szégyellsz, de így sem vészes. 56-tól 58-ig nézegetném a helyedben a vázméretet, de ezt legjobb lenne kipróbálni.

Állíts be az oldalon mentett keresést, lőj be valami általad elfogadható árszintet és 1-2 naponta pörgesd végig az eredményeket. Én így vettem egy KTM Strada-t, amit szintén ajánlok.

Ezeket a Csepel túrabicikliket nyugodtan hanyagolhatod, ha országútit akarsz.

Most hirtelen ezt találtam, ami szerintem leginkább megérné, bár alkudni mindig ér.

[link]

Nahát, ez is egy KTM...

2014. máj. 29. 00:49
 4/6 anonim ***** válasza:
ezek közül egyiket sem venném meg.
2014. máj. 29. 06:27
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2014. máj. 29. 07:12
 6/6 anonim ***** válasza:

outi méret meghatározása:

[link]

én ezeknél rosszabbat nem vennék:

[link]

[link]

2014. máj. 29. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!