Első országúti kerékpáromat szeretném megvenni, de nincs rá túl sok pénzem, ezért használtakat nézek. Melyiket érdemes megvenni és mennyiért? Magasságom 182 cm.
A méret nagyon is fontos egy országútin. Ha nem megfelelő, fájni fog a hátad, nyakad.
Neten találsz oldalakat, ahol ki tudod deríteni melyik méret kell neked. Utána már csak össze kell hasonlítani a kerékpár méretével (mindegyiknél más, nem igazán létezik egységes méret, hiába írja azt, hogy pl. L-es).
Szerintem a Colombus Champion a legjobb ezek közül, az árból annyit alkudhatsz, amennyit nem szégyellsz, de így sem vészes. 56-tól 58-ig nézegetném a helyedben a vázméretet, de ezt legjobb lenne kipróbálni.
Állíts be az oldalon mentett keresést, lőj be valami általad elfogadható árszintet és 1-2 naponta pörgesd végig az eredményeket. Én így vettem egy KTM Strada-t, amit szintén ajánlok.
Ezeket a Csepel túrabicikliket nyugodtan hanyagolhatod, ha országútit akarsz.
Most hirtelen ezt találtam, ami szerintem leginkább megérné, bár alkudni mindig ér.
Nahát, ez is egy KTM...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!