Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Üdv. Normális ha elfordul az...

Üdv. Normális ha elfordul az első váltó egy ugratás után?

Figyelt kérdés

Van egy Csepel Pro 29 3.0-ás Woodlands-em. A mai napon elmentem vele ugratni, nem olyan komoly ugratókra. Leérkeztem,(kicsit rosszul) kb. fél méter magasból odavertem a hátsót és nem tudom mi történt de megadta magát az első váltó. 30 fokos szögbe elfordult, szóval azt is mondhatnám, hogy majdnem keresztbe áll a lánchoz és a fogaskerekekhez képest. Tekerni se tudtam, hisz a pedálhoz is hozzáér. A biciklit májusba vettem szóval még van rá garancia, remélem érvényes rá!

első váltó: Shimano Altus

2016. szept. 24. 20:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hülyeségre nincs garancia.. valószínű kukázni kell!
2016. szept. 25. 16:31
 2/11 A kérdező kommentje:
Szóval azt mondod, hogy egy 210ezer forontos biciklitől ennyit várhatok el? Szóval, ha rágurulnék egy patkára szétesne a bicikli? És akkor ez tök normális..
2016. szept. 25. 19:04
 3/11 anonim ***** válasza:
Fényképezd már le, mert nem tudom elképzelni. Elcsavarodott a váltó szerkezete? De mitől, ha nem ért hozzá semmi? Vagy csak elfordult a nyeregvázcsövön? Azzal meg nem értem, mi a gond, lazítsd ki a csavart és fordítsd vissza, aztán húzd meg.
2016. szept. 26. 06:45
 4/11 A kérdező kommentje:
Leghamarabb délután tudom lefenyképezni. Különben maga a váltó szerkezet fordult el. Ugy képzeld el, mintha a váltó hátuljába belerúgtam volna. De próbáltam visszahajlítani de meg se tudtam mozditani.
2016. szept. 26. 07:44
 5/11 anonim ***** válasza:
A csepel woodlands nem erre való, vegyél dirt bikeot. A shimano altus belépő szint, ha odacsapod ez van.
2016. szept. 26. 20:19
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Ha vennék rá egy első és egy hátsó váltót, akkor használhatnám dirt bike ként?

2016. szept. 26. 23:03
 7/11 Wadmalac ***** válasza:

Lőjél fotót.

Gyanítom, hogy ez a középcsapágyra szerelős fajta első váltó. Lehet, hogy csak a tartólemez csavarodott el, akkor menthető.

De tényleg nem ilyen igénybevételre van. Gondolom a lánc alsó fokozatban odagyűrte a nagy lánckerékhez.

2016. szept. 27. 08:22
 8/11 A kérdező kommentje:

Itt van egy pár kép amin remélem látjátok, hogy mi a baj!

[link]

[link]

[link]

2016. szept. 27. 16:15
 9/11 anonim ***** válasza:
Szia. Nem nem a váltó teszi a dirtbikeot, sőt azokra nem kell váltó. A váz geometriája meg a villa és a kerekek fontosak. Ez inkább terep túra / XC bicikli. Teljesen másra való, ebből nem lesz dirtbike soha.
2016. szept. 27. 18:00
 10/11 A kérdező kommentje:
Jól van, kösz a válaszokat! Különben rájöttem ma, hogy csak a váltó szerkezet volt elfordulva a vázon.
2016. szept. 27. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!