Akasztós és füles létezik . Attól függ a kínáltak egyeznek e a bringa sebesség fokozataival . Névtelen hamisítványokat kerüld , dágább egy TZ vagy - TOURNEY SHIMANO de megéri . Nem látom a épen a megoldást , a régi nincs meg ? Az összehasonlítás miatt .
2016. aug. 25. 15:42
2/7 A kérdező kommentje:
Ha meglenne nem lennék ilyen gondban. Azért nincs a kerékpáron mert a régi kettétört. Édesapám pedig úgy gondolta, hogy ha nem működik akkor arra nincs semmi szükség és kidobta a kukába.
2016. aug. 25. 16:15
3/7 anonim válasza:
Csavaros lesz ( akasztós nincs) ami 8 sebességes .
2016. aug. 25. 18:10
4/7 anonim válasza:
8 sebességes kell, mert 8db van hátul, de inkább vidd be egy bringaboltha, csak apuci ne mókoljon semmit! A fogaskeréksor is tiszta retek, kopott.. ha ennyi telt tőle, hogy lecsípte, inkább ne akarjon hozzá nyúlni!
Shimano Alivio-t vegyél a 4000 szériát! 9 sebességes, de 8hoz is jó és tök jól vált! :)
2016. aug. 25. 18:16
5/7 A kérdező kommentje:
beleakadt a váltó a küllőbe és letört... én szedtem le és félreraktam... faterom csak kidobta... nem kókányolt semmit. A váltót megnézem, hogy van-e a vas-műszakiban de hogyha nincs akkor valószínűleg így adom el a kerékpárt. Az elsődleges szempont az hogy olcsó legyen és könnyen be lehessen szerezni. Hogyha nincs vagy drága akkor nem fogok túl sok energiát beleölni a dologba mert van másik kerékpár amivel közlekedek.
2016. aug. 25. 20:51
6/7 anonim válasza:
Semmien mert le van torve a valtotarto ful, igy semmit nem raksz fel....ha van uj valtotarto ful akkor mehet a csavaros
2016. aug. 25. 22:52
7/7 Wadmalac válasza:
#6-nak van igaza. Az alu váltótartó fül van letörve. Felejtd el a vas-műszaki boltot. Ott gondolom valami iylen szutykot kínálnak:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!