BMX-ből lehet országúti féle bringát alkotni?
Figyelt kérdés
Akarok hosszútávú célra egy gyors és kényelmes bringát, viszont nekem méretéből adódóan a BMX-re jutott a választásom, én szinte mindenből (nem félreérteni!) a kisebb dolgokat szeretem, majd akarok idővel motort, de azt is kis testűt, ha autóm lenne is minél kisebb annál jobb. Ez csak szemléltetésképp. No de BMX-ből ki lehet alakítani egy olyan bringát, ami hosszabb utakra is jó, akár egy országúti? Mi a véleményetek erről?2016. szept. 13. 11:49
1/4 anonim válasza:
Hosszútávra akarsz rossz (túl kicsi) méretű vázat? Hát.. 15-20km után majd beszéljük ezt meg újra, hogy milyen fájdalmaid vannak!
Ha a kis kerék jön be, vannak összecsukható bicajok rendes méretű kiegészítőkkel, ne nyírd ki az izmaid, ízületeid, gerinced..
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Igazad lehet. Jelenleg egy régi 28-as trekkingem van, szerintem akkor azt felújítom, csak azt meg túl nagynak érzem.
2016. szept. 13. 12:03
3/4 A kérdező kommentje:
Akkor sem jó, ha kiemelem az ülést és megcsinálom váltósra? Illetve új kormányt tennék rá.
2016. szept. 13. 12:05
4/4 anonim válasza:
Szia, én azt javaslom, hogy mérd meg magad és kattints itt a megfelelő méretekre:
Ha ez megvan, akkor keress egy méretednek megfelelő kerékpárt és használd azt. :)
Értem ezt, hogy a kisautó jön be, de az azért teljesen más. :)
Bicikliből akkora kell, amekkora hozzád illik, a kisebb semmiképpen sem jó, nem férnél el rajta, nem élveznéd, mert kényelmetlen lenne, szerintem könnyen megszoknád, hogy a biciklid viszonylag nagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!