Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Országúti kerékpárt keresek?

Országúti kerékpárt keresek?

Figyelt kérdés

Országúti kerékpárt keresek már egy ideje gőzerővel, általában bikemagot lapozgatom, van rá 120 ezer Forintom, de sajnos nem találtam még semmi olyat, ami megfogott volna.

Milyen márkát ajánlanátok?

Felszerelése milyen legyen?

Mit tartsak szem előtt a vásárlással kapcsolatban?

2016. aug. 29. 21:36
 1/4 Wadmalac ***** válasza:

Nézd meg a testbike apróhirdetés oldalát, találtam neked három, állati jó 125, 110 és 115 ezres Campa szettes országútit.

Megpróbáltam neked belinkelni, de a GYK nem engedi, mert reklámnak minősül.

2016. szept. 1. 09:32
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia, megtaláltam őket, köszönöm, hogy keresgettél nekem, de ezek nem tetszenek. :/

Viszont találtam egy Cannondalet, ami nagyon szép, bár kicsit drága...azonban lepontozta a srác 5/3-ra...félek, hogy valami olyan baja van. :/

2016. szept. 1. 15:25
 3/4 Wadmalac ***** válasza:

"de ezek nem tetszenek. :/"

Ne ess abba a hibába, hogy sima esztétikai élmény alapján választasz.

-Mi a kedvenc autód?

-A kék.

:D

Szóval persze, kell, hogy szerethető legyen neked külsőre is, de a bringa műszaki és így használati és anyagi értékénél nem ez a mérvadó. Amiket kikerestem ,azok felszereltségre, valódi anyagi értékre és használhatóságra jobbak az eladási árnál.

Ha mindenképpen a külcsínre alapozol, akkor inkább te tedd fel ide, ami tetszik, aztán megírjuk, ér-e annyit.

2016. szept. 2. 07:33
 4/4 A kérdező kommentje:

Rendben van, akkor ha találok egyet, akkor azt elküldöm neked privátban. :)

Megköszönném a segítséget. :)

2016. szept. 4. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!