Kínai (E-bay) országúti kerékpár karbon kormány?
Nekem is egyenest Malajziából jött a Zipp VukaSprintem, ekmény 7000,- Ft-ért.
Hogy az eredeti gyártósorról esett-e le a meó előtt, vagy utángyártották valahol, nem tudom.
Súlyra, rugalmasságra volt alkalmam összevetni egy garantáltan (? magyarországi kerékpárbolton át rendelt) eredetivel, én semmi különbséget nem veszek észre.
Egyetlen kellemetlenségem van vele, a stucnim is karbon, a kettőt a megengedett nyomaték keretein belül nem lehet úgy meghúzni, hogy ne forduljon el a befogásban egy iszonyatos reccsenő hang kíséretében. A kormányon és a stucni bilincsen is van egy érdesítés, de nem fogja meg rendesen, elroppantani meg nem akarom.
Van pár tervem a megoldásra (polírpapír bélelés, befolyatott pillanatragasztó) még vacillálok, hogy mi legyen.
Ja még hozzátenném, kormány, nyereg még elmegy, de villát eszedbe ne jusson ilyen bizonytalan forrásból venni.
Nincs az a nindzsareflexű varázsbringás, aki egy villatörést esés nélkül lereagál. Egy fél kormánnyal a kezedben még lovon maradhatsz, de elszálló kerékkel soha.
Remek, ezer köszönet!
Rászánom a zsetont!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!