Kibírnák 250 km biciklizést anélkül hogy nap mint nap nem edzek? (holnap indulnák, vagyis 20. -ám)
A biciklizés téli szüneteltetése után tavasz környékén először csak kényelmes 20 km körüli távval ismét hozzászoktatom magam. Majd egy hét múlva lesz belőle 50 km körül. Majd kb. ismét egy hét múlva például Győr-Bécs szakasz oda-vissza a Duna menti kerékpárúton, ez 200 km lehet minimum, de városnézéssel együtt lehet 250 is. De valójában tavasztól már naponta biciklizek legalább 2-3 km-t. A téli szüneteltetés után soknak szokott tűnni egyből a Győr-Bécs táv. Egy kevés bemelegítés az mindenképpen kell nehogy megfájduljon az ember térde.
Életem leghosszabb biciklitúrája a Győr-Várpalota-Balaton déli partja mentén Keszthelyig-Sümeg-Győr volt. Kilométerórám nincs, úgyis lelopnák. :)) De naponta történő biciklizés után volt az utóbbi nagy táv, nem bemelegítés nélkül.
Lehet, hogy bírnád. A Balaton-kerüléseken olyanok is végigmennek, akikből ki nem nézné az ember. Olyan útvonalat válassz, amit több helyen is feladhatsz és felszállhatsz vonatra, mert ha netán már 150 kilométernél kidőlsz, akkor igen keserves/lehetetlen lesz még százat lenyomni. Többek közt ezért jó a Balaton körüli túra.
Figyelj oda az evésre, mert ezt sok kaja nélkül nem lehet lenyomni.
elég összetett feladat a nagy távok legyőzése,ez az én véleményem:
1,kell a kondi. sok hoszabb táv /16-20 km-nél/
2,kell tudnod mennyi km után kell megállnod pihenni
3,étkezési szabályok.mikor mennyit és mit.
Engem is érdekel, meddig bírtad.
Azèrt ez nem kis táv, s én sokat megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!