Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Vélemény a BMX-ről?

Vélemény a BMX-ről?

Figyelt kérdés

Azt szeretném kérdezni, hogy mi a véleményetek erről a BMX-ről? Kezdő vagyok de jó ez street BMX-nek?

[link]

2016. júl. 5. 17:57
1 2
 1/11 crudy ***** válasza:
Hát rossznak nem rossz. Kezdésnek teljesen jó, felesleges drága biciklit venni mert lehet később kitalálod h nem akarsz nagyon belefolyni. Elsőféket és a kilépőket kapd le róla és tanuld meg az alapokat.
2016. júl. 5. 18:54
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszi, már megvan csak pont most akarom leszedni róla az első féket mert tök fölösleges. A hátsó marad mert nem éppen vagyok profi a fék nélküli megállásban :D

Annyi lenne a kérdésem még hogy lehetne rajta pl. fogaskereket cserélni, mert szerintem ez nagy.

2016. júl. 5. 19:11
 3/11 crudy ***** válasza:
A hátsó féket később se vedd le. Az h levettük régen az csak divat volt de nem volt jó ötlet mert a hátsó külsőt két havonta cserélni kellett nem beszélve h a cipődet is hamar megzabálta. Meg persze sokszor kell fékezni amikor nem érsz rá betenni oda a lábad. Amúgy igen ez a bicikli tökéletes arra h megtanuld szerelni is. Természetesen lehet cserélni tárcsát. Ha kicsit kisebbet teszel fel akkor csak hátrébb kell csúsztatni a hátsó tengelyt, ha sokkal kisebbet akkor ki kell szedni a láncból. De figyelj arra h a lánc feszes legyen.
2016. júl. 5. 19:21
 4/11 A kérdező kommentje:
Még annyi hogy az enyémen van egy szar láncvédő, na de ha azt leveszem akkor nem olajozza össze a lábam vagy a nadrágom a lánc, vagy ez úgy van kialakítva?
2016. júl. 5. 19:25
 5/11 crudy ***** válasza:
Nem fogja. A láncvédőt rögtön szedd le róla. Eleinte szerintem hülyén néz ki a láncvédő később meg már zavarni fog. Amúgy ilyen helyekre olajat kell tenni de a zsír is nagyon jó. Teszel rá egy kis zsírt, megfordítod a paripát, egy ecsetet bezsírozol és megforgatod a kereket. Oda tartod az ecsetet a láncra és szépen egyenletesen szétkeni rajta zsírt. tartósabb mint az olaj és nem fröcsköl. Az se baj ha olajat teszel rá, csak ne sokat. Ha kellő mennyiség van rajta de nem sok akkor nem fog köpködni. Én wd40el fújkáltam kb havonta egyszer és nem volt jellemző h szétkente volna a lábamon.
2016. júl. 6. 17:34
 6/11 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm. :) A fogaskeréknek akkor nem muszáj kisebbnek lennie?
2016. júl. 6. 19:22
 7/11 crudy ***** válasza:
Nem. Akkor cserélj ha zavar h nagy.
2016. júl. 6. 19:25
 8/11 A kérdező kommentje:
Amúgy azt sehol sem találom, hogy kötelező-e a küllőprizma a biciklire, vagy éppen a BMX-re. Tudok úgy közlekedni a városban büntetés nélkül hogy nincs rajta egy sem a küllőkön, vagy megbüntetnek?
2016. júl. 6. 19:32
 9/11 crudy ***** válasza:
Jogilag kell prizma és mellény is de engem soha nem állítottak meg emiatt.
2016. júl. 6. 19:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Kötelezőnek a független első és hátsó fék is az :) Meg az első-hátsó prizma, küllőprizma legalább az első keréken vagy fényvisszaverős gumi, csengő, első-hátsó lámpa.
2016. júl. 6. 22:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!