Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Szeretnék 6,5hét alatt látvány...

Szeretnék 6,5hét alatt látványos változást elérni a testemen. A bicaj ebben segíthet? Ha igen hogyan.

Figyelt kérdés
arra gondoltam hogy napi 20km-t tudnék biciklizni.sajnos csak ennyi futja az időmből.+az étkezésemre odafigyelnék.ez alatt értem a cukor elhagyását,és a keményítőféléket,fehérliszt.A biciklizés a betartott diétával mennyire fog látszódni rajtam ilyen mennyiségben?ja és elsőre csak 20km/h sebességgel vagyok képes folyamatosan tekerni.nagyon régen bicajoztam.Ma és tegnap tekertem 1 km-t és hát már másnap feltörte a seggem az ülés,és szégyenlem de még izomlázam is volt.tudom ciki,de sajnos nem sportolok semmit jó ideje.autóba be, munkahely,majd ki.nagyrészt ülök.Tehát elérhető lenne ilyen változtatásokkal a jelentős változás addigra?ja és mikor érdemes biciklizni?Melyik napszakban?Én úgy délután 2-3-4 óra táján tudnék csak.78kg vagyok, és 164 cm. tehát egy kissebb méretü bálna,nagy étvággyal.vannak időszakok hogy letudok fogyni 10 kg-ot nyárra,de sajnos idén nem sikerült.viszont nyaralásra szeretnék elérni egy jobb külalakot.köszi a segítséget.
2016. jún. 8. 23:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha szépen szeretnél fogyni kellene egy pulzusmérő. Ha túlhajtod magad, akkor az izom a saját glikogén raktárából veszi fel az üzemanyagot, nem zsírból. Egy óra kerózással nekem majdnem 1000kcal lemegy az óra szerint. A nyeregről meg annyit, hogy vagy lecseréled, vagy pedig veszel egy biciglis nadrágot.( érdemes előbb csak a nadrággal próbálkozni). Bármi kérdés felmerül vagy netalán ha nem volt megfelelő ez a válasz kérlek írj!
2016. jún. 9. 00:52
 2/9 anonim ***** válasza:

1#

A glikogén raktárakhoz nyúl a szervezet, akkor nincs semmi, azt pótolni kell, ha az étrend indokolja, a nap végére ígyis úgyis kcal mínuszban leszel és fogysz...

Pulzusmérő óra nélkül is lehet a pulzusra figyelni... Ha pl tudsz még lihegés nélkül beszélni, akkor az aerob tartományod csúcsán vagy...

Ha 1000kcalt égetnél ennyi mozgással, akkor mesevilágban élnénk... Ezek a gagyi órák, csak egy hasraütés szerű számot tolnak az arcodba... A biciglit pedig kával írják.

Kérdező sárga kapszula, egy e-könyv címe, olvasd el.

2016. jún. 9. 07:15
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Szerintem a nyergem jó, gatyót majd veszek.Igazából az üléssel arra céloztam, hogy azért törte fel a seggem,mert régen bicajoztam. idővel elmúlik.A kütyüvel kapcs, meg várnék még, mert nem bízom annyira még elejében a kitartásomban, és az sem 2 ft gondolom.Arra gondoltam, ha van km órám,és próbálom tartani a sebességet, és a megadott km-t,később persze emelve,sikerül e fogynom,vagy formálodnom. igazából mind 2 ugyan azt jelenti mivel jobban fogok kinézni, és ez a cél.Tehát mi az a rendszeresség amivel már elérhetek ennyi idő alatt valami látványos eredményt?

2016. jún. 9. 14:36
 4/9 anonim ***** válasza:
olvasd el a könyvet, amit már említettem... a fogyás az étrenden múlik, nem azon, hogy rendszeresen bringázol e... a rendszeres mozgás az egészséges élet alapja, de megfelelő étrend nélkül semmi nem indokolja, hogy fogyj.
2016. jún. 9. 19:52
 5/9 Alex Fly ***** válasza:
Napi 20 kilométer 6,5 hétig? Látványos változást ez maximum egy orbitális zakózás esetén okozhat...
2016. jún. 9. 22:04
 6/9 A kérdező kommentje:
Akkor is kinevetnek ha azt kérdezem hogy heti 4 alkalom 25-30 perces lassú kocogással néha 2-3 lépés pihenéssel,1 honap alatt látványossan formált?Mert igen.lehet egy nagy sportolót nem,mert nekik ez meg sem kottyan.de aki sose sportol?rajtam még ez is meglátszott. Talán ezért gondoltam.az étrendemen egyértelműen változtatva van.Le is írtam, amit már el is kezdtem.többször le is tudtam fogyni,de sajnos 1 honap alatt tapasztalataim szerint 4kg-nál több,esetleg 5 sikerült csak,ami nem jött vissza azonnal.ez meg kevés.Nem beszélve a nem kívánatos (stagnálásról) ami általában sose jó ha jön,és nem lehet tudni mikor áll be,és hány hétig tart :( gondoltam a sport rásegít kicsit optikailag.Tévedek?
2016. jún. 9. 23:13
 7/9 A kérdező kommentje:
Lehet az első mondat értelmetlen,de talán kibogozzátok .Bocsi! :/
2016. jún. 9. 23:15
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a könyv ajánlónak!Most olvastam bele,és nagyon jónak tűnik!Még egyszer nagyon köszönöm!fogyókúrával tisztában vagyok nagyjából tudom mitől hízom,sosem ez volt a baj. az önuralom nálam.sajnos szeretek enné,és többek szerint nevezett (szemetet) Mert az ugye a legfinomabb :( Tehát köszi!Az edzés része érdekel! :)
2016. jún. 9. 23:23
 9/9 A kérdező kommentje:
nem írt senki :(
2016. jún. 10. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!