Srácok! Biciklisnadrág alá tényleg jobb a tanga, mint a boxer? Ti milyen alsóneműt vesztek fel? Vagy vesztek alá egyáltalán valamit?
bakker, azt hittem, lány vagy. Tanga???
én ugyan lány vagyok, de nem kell alá semmi (én is csak mostanában szoktattam rá magam).
Boxerrel borzasztó.
Tangával még nem probáltam.
Sima alsónadrág van rajtam.
A semmi szerintem nem a leghigénikusabb,még akkor sem ha tiszta az ember valaga.
Egy izmosabb fing is hozhat magàval némi szárazanyag tartalmat,nagyon kis mennyiségben,de az is "beszarás".
Utolsó, és mi a különbség aközött, hogy a biciklisgatyába fingasz bele vagy az alsónadrágba?
A biciklisgatya úgy működik, mint a fehérnemű, használat után kimosod, nem hordod napokig.
Én próbáltam alsó nélkül is, de úgy nem volt komfortos. Tangával viszont szuper, tartja a csomagot, kényelmes és szellős. Célszerű spandex vagy nejlon sport tangát venni sportoláshoz, kényelmesebb mint a pamut, mert nem szívja magába a nedvességet.
Hétköznapra pedig jó a pamut tanga is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!