A melegek jobban szeretik a fecskét, mint a boxert? (Több lent)
Figyelt kérdés
Először leszek együtt a barátommal, és még nem igazán vagyok benne az ilyen meleg dolgokban! Köszi a válaszokat. 15/f2014. nov. 14. 20:51
2/20 anonim válasza:
sztem a fecske az undorito :) nemtudom h miert de sztem az :) maradj a boxernal az sexy :) 14/F m
4/20 anonim válasza:
nem szeretem a fecskét - hordani főleg, de másokon sem rajongok érte.
5/20 anonim válasza:
szerintem nem a típus a fontos hanem hogy mennyire izgató.
6/20 MrPifta válasza:
nem hiszem, hogy a nemi orientáció befolyásolná, melyiket szereti az ember
7/20 anonim válasza:
Tényleg azt hiszed, hogy az fogja befolyásolni az első együttléteteket, hogy milyen gatya van rajtad.
8/20 anonim válasza:
Meleg vagyok, és én sokkal jobban szeretem a fecskét.
9/20 ftf1983 válasza:
Semmi köze a szexuális orientációnak ahhoz, hogy ki milyen alsónacit szeret hordani...
10/20 anonim válasza:
Nyugodtan hordjatok boxert, aztan majd 80 eves korotokban a tokotok combkozepig fog erni, mint a nagyapamnak!
Hajra!
Amugy eleg nevetseges rovidgatyat hosszu ala venni, jo kenyelmes lehet..
De biztos ettol lessz ferfi valaki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!