semmi bajom a fecskével, ha neki az a kényelmes, akkor hordja azt. viszont a tanga egy férfin már taszító.
20/L
2009. júl. 11. 23:24
2/11 anonim válasza:
Mert régen volt divat a fecske, aztán a boxer lett a menő, főleg a szűk fajta :-) De mintha újra elkezdték volna hordani a fecskét a jó pasik, talán visszajön divatba?!!
2009. júl. 11. 23:37
3/11 anonim válasza:
Személy szerint nekem nem jön be ha egy fiún fecske van. Főleg ha nem izmos:) Meg lehet, hogy valakinek előnytelen a mérete miatt. Sokkal izgatóbb ha boxerban van a barátom..hmm..:D De kinek a pap kinek a papné
17/L
2009. júl. 11. 23:49
4/11 anonim válasza:
Nekem semmi bajom a fecskével, az is tetszik :)
21/L
2009. júl. 11. 23:50
5/11 anonim válasza:
Hát igen! A fecske egy izmos, napbarnított, úszóoktatón még szerethető is lehet...
2009. júl. 11. 23:57
6/11 anonim válasza:
Előre köszönöm a lepontozást, de már rég nem érdekel. :)
Szerintem a fecske undorító. Komolyan, én ha meglátom elmegy a kedvem az egésztől...
A boxer valamivel jobb, de azt nem lehet mindenhez felvenni.
Szerintem az a rövidebb feszülős boxer a legjobb, az nagyon szexi és afölé lehet rendes nadrágot is venni.
A többitől nekem hányingerem van, egyszerűen szörnyen néznek ki benne a pasik.
2009. júl. 12. 00:16
7/11 anonim válasza:
Attól, mert valakinek baja volt veled, még nem kellett volna mindenkit lepontoznod!
2009. júl. 12. 00:25
8/11 anonim válasza:
Szerintem a pasikon a boxer sokkal sexisebb
2009. júl. 12. 01:43
9/11 anonim válasza:
Nekem abszolút mindegy, azt hord a fiú, ami neki kényelmes. Szájba is vágnám azt, aki egy-egy ilyen jellegű ruhadarabomat leundorítózza. Rohadtul nincs hozzá köze.
2009. júl. 12. 20:19
10/11 anonim válasza:
szerintem is undorító a fecske..az olyan, mintha bugyi lenne a férfin.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!