Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Srácok! Biciklisnadrág alá...

Srácok! Biciklisnadrág alá tényleg jobb a tanga, mint a boxer? Ti milyen alsóneműt vesztek fel? Vagy vesztek alá egyáltalán valamit?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 17. 15:34
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
89%
Én fecskét hordok, szóval azt veszem alá. Soha nem éreztem még kényelmetlenül.
2016. ápr. 17. 16:24
 2/20 tothp ***** válasza:
100%
Egy jó biciklis gatya betölti az összes olyan funkciót, ami biciklizés közben elvárható az alsóneműtől. szóval semmit.
2016. ápr. 17. 17:03
 3/20 Krisz85 ***** válasza:
50%

jessszusom tanga?! mi van itt homi gyüli? :D

semmit, bringás gatya alá tilos alsót venni, kivéve ha 25 km-eket mész, de 100-150 km-es edzésen úgy kidörzsöl még egy fecske is, hogy azt is megbánod, hogy megszülettél, nem kell alá semmi!!

2016. ápr. 17. 17:09
 4/20 anonim ***** válasza:
89%
#3 Sehol nem dörzsölődött ki nekem még 200 km-nél sem, ellenben egyszer egy nagyon enyhén oldalra el volt mozdulva a nyereg. Na az fájt utána egy hétig.
2016. ápr. 17. 17:33
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Egy jó bringás nadrág alá nem szabad alsót húzni. Én amikor elkezdtem alkalomhoz illően öltözni, még az első pár túrán húztam alsót (megszokás és prűdség:)), de ugyanúgy véresre dörzsölte a combomat, mintha sima nadrágban lettem volna. Ezután száműztem az alsónadrágot bringázás során, és így teljes a komfort. Kicsit furcsa volt az elején, de simán megszokható.
2016. ápr. 17. 23:18
 6/20 Wadmalac ***** válasza:
100%

Vannak streccs boxereim, aminek csak a szárvégeken van varrása, azt szoktam ,vagy semmit.

Amint varrás jár a combtöved, a betét, a nyereg körül, iszonyatosan ki tud dörzsölni.

2016. ápr. 18. 12:07
 7/20 Gabci von T1 ***** válasza:
100%

Ne vegyél alá semmit. Az alsónemű meg tud gyűrődni, illetve a széle is ki tud dörzsölni.

Bringás naciból egyébként, főleg, ha hosszabb körökre mész, érdemesebb egy jobbat venni, profibb betéttel. Ne sajnáld rá a pénzt!

2016. ápr. 20. 12:51
 8/20 Alex Fly ***** válasza:
73%
Szerintem ugyanaz az alsógatya jó lesz, amit az úszónadrág alá veszel a strandon...
2016. nov. 2. 21:12
 9/20 anonim ***** válasza:
82%

sima alsó gatya.

tangát még nem probáltam,és valahogy nem is érzek erre késztetést.

de a boxernél minden jobb.

2016. nov. 2. 22:23
 10/20 anonim válasza:
100%
Semmit nem szoktam alávenni
2016. nov. 22. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!