Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Divat még a pizsama és hálóing?

Divat még a pizsama és hálóing?

Figyelt kérdés

Van aki még ilyenekben alszik? Ha igen, pontosan milyet?

Nem, és életkort is írj mellé.

2015. okt. 16. 13:58
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
Fantasztikus kezes lábasba nyomom , zsiráf mintával. 22 vagyok, lány és a lakótársaim az albiban imádják, mikor megjelenek ebben.
2015. okt. 16. 14:07
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy pizsim, de általában mindig össze-vossza veszem fel, ezt ugy kell érteni, hogy vagy a pólót vagy a gatyat másik gatyaval/poloval veszem fel :D

Vagy ha nagyon meleg van, akkor nagy pólóban es 'kisnadragban' alszom :D

15/L

2015. okt. 16. 14:29
 3/12 anonim ***** válasza:
49%

Hálóinget csak idős emberek hordanak, nem praktikus, mert a derekad alatt találod az egészet reggelre.

Szép pizsiket lehet kapni.

2015. okt. 16. 14:35
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

pizsi,

én is kombinálom általában csak a pizsinadrágot veszem fel és hozzá valamilyen régebbi pólóm

2015. okt. 16. 15:53
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
ucsó vok, 14L
2015. okt. 16. 15:53
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Én imádom őket:)

Jelenleg van 6db pizsim és egy hálóingem, állatkásak meg sima mintásak is. A hálóingben az valóban nem túl praktikus, hogy éjjel felcsúszik illetve nekem néha fázik is benne a lábam mert azt ugye nem takarja, hiába van fűtés meg be vagyok takarózva. Pizsamából is van hosszú meg rövid nadrágos is. Én nagyon szeretem őket mert szerintem olyan aranyosak vagy nem is tudom :) Tök jókat lehet kapni, én például az F&F-eseket is szeretem.

2015. okt. 16. 16:50
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyáron hálóinget hordok, hidegebb időkben hosszú pizsamát. Tescoban vettem.
2015. okt. 16. 18:47
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

3, te tiszta hülye vagy. Hálóinget nem csak az idősek hordanak, rengeteg nőnek van hálóingje.

Én általában mackónadrágban alszom pólóval, de amúgy van pizsamám és hálóingem is.

16/L

2015. okt. 16. 18:59
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
A pizsama divat kérdése?? Mióta? Mindenki abban alszik amiben kényelmes.
2015. okt. 16. 20:10
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is imádom a pizsiket hálóingeket is!

Pizsamából a hosszú ujjú-nadrágú változatot szeretem. hálóingből van rövidebb ami épp a popsit takarja és van hosszabb is. Ja és mind selyem szatén anyagú, én azokat szeretem.

21L

2015. okt. 16. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!