Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, hány pizsamátok...

Lányok, hány pizsamátok hálóingetek van?

Figyelt kérdés
Melyiket, milyeneket részesítitek előnyben, otthoni és vendégségben lévő alváshoz? Gondolok itt az otthoni szexisebb és pl egy rokoni baráti alvásnál a visszafogottabb hálóruházatra.

2015. júl. 31. 22:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
2 rokonos, és rengeteg sexy, de amúgy pl.barátoknál, rokonoknál, egy póló, és leggings is megteszi, a párom mellett pedig meztelenül alszom.
2015. júl. 31. 22:34
 2/13 anonim ***** válasza:

Hálóingem nincs, mert azt nem szeretem :D

Mivel koleszos vagyok, ezért hétköznap nem szeretek szakadtan lenni (nem mintha annyira néznének...).

Hétvégén mert apám-öcsém ruháiban, mert a lehető legkényelmesebbre pályázom :D

A barátomnál csak egyszer aludtam, de az is ugye más történet...

Amúgy sima poló-rövidnadrág vagy hosszú ujjú-hosszú nadrágos szereléseim vannak, szép mintával. A legtöbb amúgy tescós, nem mintha számítana :D

Nemrég vettem két pizsi-rövidnadrágot (szintén Tesco) és kínais sima polókkal fogom viselni. :)

Télen az is előfordul, hogy melegítőnadrágban alszok (fázós vagyok és a kolesz meg hideg).

Amúgy van egy csomó reklámpolóm, ha szép, viszonylag tiszta (nincs rajta pl. körömlakkfolt), akkor azt is elviszem néha a koliba.

Legginsben is sokan alszanak, én viszont megőrülök tőle, mert szúr-csíp-viszket a műszál.

Azt hiszem ennyit az éjszakai toalettemről :D

2015. júl. 31. 22:36
 3/13 anonim ***** válasza:
Jaj, a lényeget kihagytam. Mint egy csomószor megjegyeztem, koleszos vagyok, így elég sok pizsim van. Asszem kb. 4 hosszú 3 rövid szett, plusz 2 alvós kínais melegítőgatya, plusz pár poló
2015. júl. 31. 22:41
 4/13 anonim ***** válasza:
Pizsama, ami ilyenkor nyáron egy rövidgatyából és egy laza felsőből áll, de van, hogy pólóban alszom.
2015. júl. 31. 23:07
 5/13 anonim ***** válasza:

Ja, hogy hány!

Hálóing egy sem

Nyári pizsi: 3

Téli: 3

2015. júl. 31. 23:08
 6/13 anonim ***** válasza:
Egy sem. Kényelmetlen mind. Nyáron meztelen, télen pólóban alszom.
2015. aug. 1. 00:24
 7/13 anonim ***** válasza:
1, a bőröm :3
2015. aug. 1. 07:28
 8/13 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem a pizsamákat, meg hálóingeket is, de csak a selyem szatén anyagúakat, betegesen gyűjtöm is őket:) Pizsiből van kb 10 hálóinből és köntösből kb 25. Általában hosszú ujjú szárú pizsiket szeretem, de ha párommal vagyok akkor csakis hálóing jöhet szóba.
2015. aug. 1. 10:26
 9/13 anonim ***** válasza:
Van egy Garfieldos hálóingem, meg egy pizsamám, de általában pólóban meg bugyiban alszom. Koleszban póló és mackónadrág.
2015. aug. 1. 10:46
 10/13 anonim ***** válasza:
3 pizsama 2 hálóing
2015. aug. 1. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!