A kerékpározás mennyire jó zsírégetésre hasról?
Naponta 1 órát biciklizek, a táplálkozásra is odafigyelek, és sok vizet iszok. Főleg hasból akarok fogyni, erre a biciklizés mennyire jó? Főleg olyanok válaszát várom, akiknek van ebben tapasztalatuk.
14/L
7-es vagyok.
A 7-es biciklizik. Elég sokat. És kétségtelenül nincs rajta zsír. Sem a hasán, sem máshol.
7# az, hogy biciklizel nem jelent az ég világon semmit... én is országútizom 15 éve nettó 7-8000km-el tavasztól őszig, mégis 90kg vagyok és mégis van rajtam zsír is... és miért? mert tömegnövelő étrendem van...
attól, hogy biciklizel de nincs kiszámolt étrended... attól nem garantált, hogy fogyni fogsz... zsákba macska...
az meg mi, hogy TE biciklizel??? és akkor mi van?? te és 7milliárd egyforma szervezetű ember él ezen a földön? szerinted mindenki vékony lesz aki biciklizik? hát rohadtul nem... max azon mázlisták közé tartozol, akik szar kajával is vékonyak...
kérdező, te meg, ha okosabb vagy, a f***sznak kérdezel...
A versenykerékpárosok ugyan sokkal többet mennek mint évi 8000, de sokkal többet is esznek. Versenynapokon annyira sokat (9000 kcal !), hogy normál kajával nem is lehet ezt bevinni. Még sincs kövér versenyző, meg pocakos sem.
Ha valaki évente 250 napon 1 órát (legyen 20 km) biciklizik, az ugye 5000 km. Én azt mondom, hogy egy manapság átlagos étrend mellett garantáltan levesz néhány kilót, mire beáll az egyensúly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!