Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen egészségre gyakorolt...

Milyen egészségre gyakorolt hatásai vannak a rendszeres kerékpározásnak?

Figyelt kérdés
Rövidebb távú, de napi szintű rendszeres biciklizés.

2016. márc. 15. 10:41
 1/2 anonim ***** válasza:
ez tempótól függ, mehetsz gyök 2-vel, de akár sprintelhetsz végig 45 felett :D ha munkábajárásról van szó, szerintem fogyhatsz, meg talán jobb lesz kicsit a kondid. Én nem vettem észre semmit, amikor átálltam bringára, de csak azért, mert előtte 2 éve folyamatosan tekertem. Ha egy 25-ös átlagot mész városban, na az megizzaszt :D
2016. márc. 16. 15:28
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia! Én nyáron 2-3 naponta de volt amikor naponta mentem 20-30 km-t aszfalton-térkövön-döngölt földúton-kerékpárúton, és egy olyan jó 24-27 km/h-s átlagom volt.

Amit kaptam az egy jobb állóképesség. Pl osztálykiránduláson 13 km-s túra volt a hegyekben, és én voltam az, aki a legjobban bírta. Csak 3x álltam meg, míg az összes többi 50kg-os vézna páwa minden km-en szuszogott.

Azon kívül kaptam tőle egy kis alakot. Izmosabb lett a lábam, meg úgy általában "levett egy kicsit tokáról"... :D

2016. márc. 16. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!