Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Országúti bicilizéstől lehet...

Országúti bicilizéstől lehet sportos testem?

Figyelt kérdés

Tudom,nem izmosít és fejben sokkal tobbet ad...kitartast es mentalis egeszseget :)

Emiatt jutottam ki a depresszióból és lett önbizalmam.

Kb 1,5 éve országútizom.

De arra is kíváncsi lennék hogy sportos testem lehet tőle?

Tudom nem lesz kockás hasam és nagy izmaim,de lehet tőle sportos testem?

Fekvőzöm közben.

Biciklizést az saját örömöm miatt csinálom.:)

17/f

2016. ápr. 5. 09:29
1 2
 11/19 Cortez70 ***** válasza:
A sprinterek végeznek, akik ovál pályán mennek pár kört. Azok izmosak. Az országúti hosszabb távos bicajosokon nem sok izom van.
2016. ápr. 5. 13:35
 12/19 anonim ***** válasza:
Nézd, nem lesznek brutál nagy izmaid tőle, de azért szálkás lehetsz. Nekem speciel jobban tetszik, ha valaki vékony és látszanak az izmai, mint akin brutálisan sok izom van. A férjem szerencsére az előbbi alkat, amúgy biciklizik is :-)
2016. ápr. 5. 21:10
 13/19 Cortez70 ***** válasza:
40%
Nagyobb izommal is lehet valaki szálkás. Ez nem a mérettől függ, hanem a zsír%-on. És nem az volt a kérdés, hogy neked mi tetszik és milyen a férjed. :)
2016. ápr. 5. 22:23
 14/19 anonim ***** válasza:
Kedves előző, ne aggódj, pontosan tudom, hogy mit jelent az, hogy szálkás, és szerintem nem is mondtam ellent annak, amit te írtál. Azt kérdezte a kérdező, hogy lehet-e sportos teste a biciklizéstől, de nem definiálta, hogy számára milyen az a sportos test. Ezért írtam le, hogy lehet tőle olyan szálkás, hogy látszik az esetleg nem nagyon sok izma. Ha én ilyet látok, arra azt mondom, hogy sportos, de lehet, hogy valaki másképp használja ezt a fogalmat. Azt meg, hogy nekem az ilyesmi tetszik, azért írtam le, mert szerintem 17 évesen az ilyesmi minden fiút érdekel, a férjemet pedig amiatt fogalmaztam bele, hogy ne kapjak 15 ismerkedési ajánlatot ezután.
2016. ápr. 6. 08:13
 15/19 Cortez70 ***** válasza:
El vagy tévedve kislány. Ez nem a szex kategória, hogy bàrkit érdekeljen, hogy van-e férjed.
2016. ápr. 6. 08:28
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem értem miért kell bántani a 14 es válaszolót!
2016. ápr. 6. 10:12
 17/19 Cortez70 ***** válasza:
Baromságokat írt. Ennyi.
2016. ápr. 6. 10:39
 18/19 anonim ***** válasza:
Azért mondjuk egy Tour de France-os cangás combja is igencsak izmosnak mondható... (Függetlenül attól, hogy szúrnak.)
2016. ápr. 6. 15:24
 19/19 Cortez70 ***** válasza:
Nem mondanám izmosnak. Nagyon pici tömeg van rajtuk, csak kevés zsír.
2016. ápr. 6. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!