Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Éppen nagy felújítás alatt...

Éppen nagy felújítás alatt van Merida mtb-m. A cserélendő alkatrészek nagyjából össze vannak rakva fejbe, de amit nem tudok, hogy milyen ülést vegyek?

Figyelt kérdés
Kényelmes és tartós bicikli nyerget szeretnék, ami a lehető legkésőbb kezdi törni az ember sej haját. Márkákra, véleményekre és tapasztalatokra lennék kíváncsi. Előre is köszönöm a válaszokat :)
2016. márc. 23. 19:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Nincs biztos tipp, szerintem. Bringázási stílustól is függ. Próba, próba és próba. Ha van rá mód... Nekem Selle Monte Grappa Argo van, mindkét bringámon, nekem bejött, hosszú távokon is kényelmes. Pelenka nélkül is...
2016. márc. 23. 19:44
 2/2 Alex Fly ***** válasza:
Mivel nincs két egyforma segg, ezért semmire nem mész azzal, hogy másoknak melyik a jó. Inkább kérd a kerékpárbolti eladó segítségét, melyik lenne neked megfelelő.
2016. márc. 23. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!