Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Megéri a Merida kerékpár?

Megéri a Merida kerékpár?

Figyelt kérdés
Triatlon versenyző vagyok és új kerékpár után kellett néznem. Az első számú jelölt egy Merida Warp TRI 3000 2015. Azt szeretném kérdezni volt-e már valakinek ilyen és ha igen jó vagy nem? A másik kérdésem hogy maga a Merida márka jó minőségű e?

2015. dec. 2. 20:29
 1/6 Krisz85 ***** válasza:

igen, jó minőségű, world tour csapatuk is van, szerinted?

nálam pár szempont a bringa márka választásánál:

- milyen méretezésben készít bringát, S M L, vagy XXS től XXL ig. mert ez sokat elárul

- hány modell van a választékban

- szerveznek-e versenyt

- mennyit fejlesztenek évről évre

- van-e tesztnapjuk

- van-e world tour csapatuk vagy legalább félprofi csapatuk

A merdia ár érték arányban nem a legjobb, de a méretezési skála nagyon jó, illetve a fejlesztéseik sem rosszak, most ők árulják a legkönnyebb bringát is 4,9 kg azt hiszem ami sorozatgyártásos kerékpár.

Egy a lényeg, hogyha triatlonozol nehogy még véletlenül se időfutam bringát vegyél, mert akkor megszívod, a két kerékpár teljesen más, 180 km-t ironman-ezni egy TT bringán egyenlő az öngyilkossággal

bringaland.hu

2015. dec. 3. 07:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ. Nagyon sok kérdésemre választ adott. Ha nem probléma azt szeretném kérdezni akkor melyik (Merida) kerékpárt ajánlanátok?
2015. dec. 3. 17:29
 3/6 anonim ***** válasza:
ez a modell triatlon, a meridákkal meg nekem eddig csak pozitív élményem van ami a vázaikat illet ( bár az, hogy egy 800 ezres keróra egy olyan kereket raknak szerintem elég nagy parasztság). Most egy C12 kerót hajtok ( igaz én országútizom simán, nem triatlonozok) de nagyon megvagyok elégedve vele, a felszerelést rajta meg kedved szerint változtathatod és emellett sokkal olcsóbbak!
2015. dec. 3. 18:45
 4/6 Krisz85 ***** válasza:
igen, jól íják a Warp az triatlon gép, tökéletes választás, csak a vázméretezést ne rontsd el,
2015. dec. 4. 21:51
 5/6 anonim válasza:
Én a Gepida-t tudom ajánlani.
2015. dec. 11. 15:05
 6/6 anonim válasza:
Csak a Merida! Saját tapasztalatból.Nagyon megbízható gépek. Montim és országutim is merida.
2016. szept. 4. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!