Ti mennyivel tudtok sprintelni?
Figyelt kérdés
Szélcsendben, síkon, szélárnyék és mechanikus dopping nélkül persze... :D Én 45-50 és ezt pár száz méteren keresztül tudom tartani. Kíváncsi vagyok, hogy ez milyennek számít.2016. márc. 6. 09:43
1/8 anonim válasza:
Hat ugy 30 al a busz utan attol fugg meddig van meg a meg allo
2/8 anonim válasza:
Szerintem elszámoltál valamit. Usain Bolt sprintelhet 43km/h környékén, és ezt is csak rövid távon.
3/8 A kérdező kommentje:
De ez bringa! :) Futásban 20-25 :)
2016. márc. 6. 13:48
4/8 anonim válasza:
Nekem cross biciklim van és 40 km/h sztem 100 m erejéig sincs kitartva. Ilyen 15 km-es szakaszon valahol elérem, sztem mehet 50-100 méter ,passz. Nem vagyok jó kondiban.
Király az az 50 pár száz méteren.
5/8 anonim válasza:
60 km/h körül van a max. Sík terepen,szélárnyék és minden nélkül,de országútival.kb 100 m-ig
6/8 anonim válasza:
Olyan 55-60 körülre ki tudom hozni, de ezt tartani nem nagyon. 48-50 között megy olyan 300-400 méterig, úgyhogy ez az amit igazából sprintelésnek mondanék, bár nálunk elég ritka az igazán sík szakasz. Alu országúti bringával.
7/8 anonim válasza:
Pár 100 méterig ~42-43km/h, amit egyszer kihoztam síkon, Dunabogdánynál a bringaúton. Hardtrail XC bringával, 26x2.25-ös terepgumikkal.
8/8 Wadmalac válasza:
-most puding vagyok, nem mérvadó, de amíg hobbiszinten versenyeztem is, addig ha 30-as tempóval tekerve elment mellettem busz, teherautó, ha hatvannál nem voltak gyorsabbak, két-háromszáz méteren belül fel tudtam zárkózni mögéjük szélárnyékozni. Ez azt jelenti, hogy hatvan felett is ment rövid távon. Valahol 65-70 körül lehetett a csúcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!