Mennyivel lehet menni egy single speed biciklivel? És hogy lehet magasabb sebességet elérni? (alkatrészre gondolok)
Figyelt kérdés
2014. nov. 3. 01:29
1/2 anonim válasza:
Itt ki lehet számolni hogy adott kerékméret és áttétel mellett milyen lábfordulathoz milyen sebesség tartozik. Ha bírod erővel:)
2/2 brazen65 válasza:
A sebességnek az áttétel szab határt, na és persze az hogy mennyire bírod szuflával, nekem a legnagyobb sebesség amit elértem sík aszfalton, hátszél nélkül, az 58 Km/h volt, ezt a sebességet 48/13-as áttétellel sikerült elérnem, persze hosszabb lejtőn hátszél segítségével mentem már 80 Km/h-val is, többel is mehettem volna, csak bevallom férfiasan nem mertem :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!