Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Bringások! Városi bringázáshoz...

Bringások! Városi bringázáshoz milyen fajtát ajánlanátok: méret, típus stb?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Városi (és néha napján hosszabb távra) szeretnék biciklit venni, lehetőleg valami olcsóbbra gondoltam, nem kell nekem semmi extra rá. Most mountain bike-kom van, de az a helyzet,hogy szerintem elég kicsi nekem, meg igazából nagyon megtetszettek ezek az országúti bicajok.

A méretekkel is gondban vagyok, hányas váz, kerék stb...Ezért kérek itt segítséget, hátha. 175 cm vagyok (amúgy lány). A fixi is tetszik (már amennyire "értek" hozzá :D), de szerintem az még korai lenne. :)

Ha ilyen csekély infóból valamit ki tudsz szűrni, válaszodat előre is köszönöm! :)

Ui.: Ha tesztek még fel kérdéseket erre vonatkozóan, arra lehet, tudok válaszolni, de magamtól nem jut eszembe, hogy még milyen paramétereket kellene figyelembe vennem.

További szép napot!

2016. febr. 13. 16:50
1 2
 11/16 *Glissade* ***** válasza:

Viszont, hogy előnyt is írjak:

A trekking és a városi brinkákba legkényelmesebbek!

Ha tudsz haladni, akkor a trekkinggel leelőzöd simán, mint a BMX-s, mind a Montis barátokat. :)

Országutíval lehagytak!

Mérsékelt földúton tudsz vele haladni, viszont ott a Montis barátom lehagyott!

Az országútis ott a vállán cipelte a bringát. :D

2016. febr. 14. 15:53
 12/16 *Glissade* ***** válasza:
Viszont szarúl jársz, ha cipelned kell a trekkinget, mert nehezek!
2016. febr. 14. 15:55
 13/16 anonim ***** válasza:
régebbi országúti egysebességesre alakítva! fixihez hasonló design, egyszerű, könnyű, olcsó, és gyors is :) ezekre még szerelhető pálcás sárvédő, így esőben lehet vele nyomni. az enyém valami ilyesmi: [link]
2016. febr. 15. 18:41
 14/16 anonim ***** válasza:
fixihez megkell tanulni biciklizni rendesen kisgyerek ;)
2016. febr. 28. 21:56
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha mondjuk van az embernek egy országúti váza semmi alkatrésszel, akkor meg tudom érteni, hogy egysebit épít belőle. De egy teljesen jól működő, vagy könnyen javítható gépet lebutítani egysebire szerintem barbárság és értelmetlen. Átlag embernek, akin van 5-10 kiló felesleg, és táskával meg nagykabátban teker halál mindegy az a mínusz 2 kiló. Cserébe a váltás egy igen hasznos dolog tud lenni előzésnél, megindulásnál, emelkedőkön. A karbantartásban lehet még valami, de azért nem atomfizika működőképes állapotban tartani egy ilyen gépet, használható bontott alkatrész is szokott hozzá lenni bőven.
2016. febr. 29. 16:13
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat meg a tanácsokat, épp nézegetek bicajokat, aztán majd az itt meg ismerősöktől összeszedett infók alapján választok. :)
2016. márc. 14. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!