Bringások! Városi bringázáshoz milyen fajtát ajánlanátok: méret, típus stb?
Sziasztok!
Városi (és néha napján hosszabb távra) szeretnék biciklit venni, lehetőleg valami olcsóbbra gondoltam, nem kell nekem semmi extra rá. Most mountain bike-kom van, de az a helyzet,hogy szerintem elég kicsi nekem, meg igazából nagyon megtetszettek ezek az országúti bicajok.
A méretekkel is gondban vagyok, hányas váz, kerék stb...Ezért kérek itt segítséget, hátha. 175 cm vagyok (amúgy lány). A fixi is tetszik (már amennyire "értek" hozzá :D), de szerintem az még korai lenne. :)
Ha ilyen csekély infóból valamit ki tudsz szűrni, válaszodat előre is köszönöm! :)
Ui.: Ha tesztek még fel kérdéseket erre vonatkozóan, arra lehet, tudok válaszolni, de magamtól nem jut eszembe, hogy még milyen paramétereket kellene figyelembe vennem.
További szép napot!
Viszont, hogy előnyt is írjak:
A trekking és a városi brinkákba legkényelmesebbek!
Ha tudsz haladni, akkor a trekkinggel leelőzöd simán, mint a BMX-s, mind a Montis barátokat. :)
Országutíval lehagytak!
Mérsékelt földúton tudsz vele haladni, viszont ott a Montis barátom lehagyott!
Az országútis ott a vállán cipelte a bringát. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!