Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Kezdő light-dh, dirt kérdések/...

Kezdő light-dh, dirt kérdések/MEREV VÁZ? Típus-méret?

Figyelt kérdés
Teljesen kezdő vagyok a témában, több ismerősöm versenyszerűen downhillezik, összteleszkópos bringával. Én nem szeretnék versenyezni, és nem CSAK downhillezni szeretnék, csak simán terepzni is, lejtőzni, tehát nem tenném ki a bringát akkora erőknek mint egy 100%os downhilles. Ezért szeretnék merev vázas bringát építeni. Milyen márkát ajánlanátok? Magellan polarx, umf hardyk, ezeket hallottam, hogy ideálisak lennének. A vázra 20-30-40ezer forintot szánnék rá, első, ismerkedős árkategórias bringát szeretnék. Méretekben is bajban vagyok. 183centi vagyok, mekkora vázat ajánlanátok nekem? 26os kerekeket szeretnék használni.

2015. nov. 6. 12:02
 1/1 anonim válasza:

Igen hardy (leginkább 3 mert az lett a legjobb) vagy polarx (tabletop). Az első egy igazi dirt váz a polarxet viszont streetelni is használják (dirt/street monti) szóval ink a hardyt ajánlanám. Ahoz a magassághoz pedig min 16"os vázat válassz.

Ha kérdésed van írj nyugodtan

2015. nov. 9. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!