Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Miért tartják egyes emberek...

Miért tartják egyes emberek cikinek a kerékpár sisakot?

Figyelt kérdés
szerintetek lehet hogy kötelezővé teszik a sisakviselést hamarosan?
2016. febr. 6. 09:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

"12 na azért nem csökkenne a kerékpárosok száma"

Ezt nem kell találgatni, mert pontosan így van.

[link]

Ha összeesküvésekben utaznék, akkor azt mondanám, hogy a benzinlobbi harcolta ki a kötelező sisakot.

2016. febr. 9. 19:18
 22/25 anonim ***** válasza:
Akkor ott lehet a rendőrök tényleg büntetnek, nem tudom elképzelni, hogy a hazai lámpa nélkül kocsmából hazaténfergő józsibácsik le fogják rakni a drótszamarat azért, mert kötelező a sisak.
2016. febr. 10. 20:04
 23/25 anonim ***** válasza:

Sok a tudatlan buta proli ebben az országban. A kerékpáros ruhától is sikítófrászt kap az agyhalott hülye. Nem kell velük foglalkozni.

Mondjuk én is csak akkor használom a sisakot (meg a rendes bringás öltözetet), ha túrázok az erdőben, hegyekben. Ha csak a városban átugrok haverhoz, ahhoz sima hétköznapi ruhát veszek, sisak nélkül.

2016. febr. 10. 21:16
 24/25 anonim ***** válasza:
Ja, és én inkább nézek ki "hülyén", de ha lefejelek valamit perecelés közben, jó eséllyel a sisak törik ripityára, nem a koponyám. Szerintem simán megéri az "idétlen kinézet".
2016. febr. 10. 21:18
 25/25 anonim válasza:

En Munchenben elek, es itt is allandoan tema, hogy vajon kotelezove kene e tenni. De szerintem nem fogjak sose. Ettol fuggetlenul egyre tobb embert latok evek ota sisakkal bringazni, meg akar az ubahnban, mert bringaval ment a megallohoz vagy tovabb. Gyakorlatilag most az a ciki akinek nincs sisakja a bringan. :) Emiatt a sisak piac is elkepesztoen nagy, es van egy csomo valasztek, ami menon nez ki. Mikor elkezdtem itt bringazni, nem volt siskom, aztan annak ellenere, hogy elkepesztoen jo a bicikli ut halozat, es a soforok is nagyon korultekintok elofordult mar, hogy tul kozel jottek, es befostam. Azota a varosban MINDIG hordok sisakot. En pl erdobe annyira nem latom ertelmet felvenni, max ha tudom, hogy a terep megkivanja. De gyakorlatilag mar hozzam not, ugyhogy altalaban oda is felveszem.

De nyilvan kis tavolsagokra en se foglalkoznek vele.

2016. márc. 1. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!