Kerékpár állvány?
Addig, amíg nem sikerül, ajánlanék egy jól használható szükségmegoldást. Erre jó bármi, fejmagasságban vagy kicsit feljebb futó vízszintes cső, szőnyegporoló, udvari hinta felső csöve, vízszintes vastag faág stb. Rálógatod a bringát a nyereggel felakasztva és kész.
Ha pedig veszel egy állványt, mindenképpen olyat, aminek a vázcsövet befogó pofája elforgatható és adott pozícióban jól rögzíthető.
Na ez pl. egy vasat sem ér:
Nem tudod elforgatni a hajtókart, ami a váltóbeállítást lehetetlenné teszi, de a centrírozást is állatira megnehezíti.
Ebben keresem a logikát, de mindenképpen vacak:
Nem látok értelmes, stabil váz-megfogást és állati szűken vannak a lábai, ez borulni fog.
Ez jól néz ki, csak az anyagminőségek és a kevés szilárdság lehet a gond vele:
Ezzel ugyanannyi bajom van csak:
Az enyém hasonló, funkcióra azonos, de mivel én gépész vagyok, apám meg géplakatos-hegesztő, az enyém 40X40X4-es zártszelvényből van hegesztve, még egy 25 kilós DH-gép alatt is betonstabil. :)
De viszonylag ritkán használom, mivel a házunk előtt van egy udvari hinta, amit a lakók szőnyegporolónak használnak, a legtöbb műtéthez simán erre lógatom a bringát az ülésnél fogva.
Köszönöm a válaszokat, nyilván mielőtt megkérdeztem rákárestem,jófogáson is, de nem találtam ár/érték arányban megfelelőt. Második :még jó hogy nem ugrottam bele egy olcsóba, mert ha a hajtókar mozgasképtelen az állványon, akkor egy váltót nem lehet beállítani rajta. Lehet szerzek egy házi hegesztett dolgot, mert lehet nem a leg esztétikusabb,de ha praktikus akkor oké.
30-40000ft-ot sajnálok érte,tehát a profi darabok kiesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!