Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Szerintetek ciki hogy a...

Szerintetek ciki hogy a barátom kötelezővé tette hogy a tavaszi bicóstúránkon már sisakban kell lennem? És persze onnantól kezdve mindig amikor bicózunk?

Figyelt kérdés
azt mondta hogy ha bicóstúrázni akarok vele akkor hordanom kell azokat a felszereléseket amiket mond a sisakon kívül is, pl: szivacsos bugyi ami kb úgy néz ki mint egy pelus, túradzseki, kulacs, hátizsák amin öv is van a derekamnál hogy állítólag ne lötyögjön. Aztán közölte hogy meg is vette nekem már és hogy fel kéne próbálnom. Utánna felvetette velem mindet egyszerre mert hogy úgy kell majd lennem hogy minden rajtam van. Szerencsére a méreteimet jól tudta. Szerintetek normális hogy így kell majd lennem bicóstúrán? 21L
2016. jan. 5. 13:58
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Zoli te fiú vagy én meg lány és ha a pasim azt mondta hogy abba kell bicóznom abba fogok. Amúgy is mindenki azt írja itt hogy muszáj a sisak... meg tök sokan hordanak amúgy is láttam tavaly. Gondolom hogy én is meg fogom szokni.. Egyébként szerinted cikis a sisak..?
2016. jan. 5. 21:11
 22/28 A kérdező kommentje:
Elmegyek majd kondizni mert már úgy is terveztem hogy kipróbálnám. Köszi a tanácsod amúgy :)
2016. jan. 5. 21:17
 23/28 anonim ***** válasza:

Nézd, tarthatod cikisnek a sisakot, de inkább feküdjek az aszfalton élve, cikis sisakban, mint szétloccsant agyvelővel.

Szerintem egyébként max akkor cikis, ha nem passzol a szereléshez (bár még egy melegítőbel is jól mutat egyik-másik). A teljes cuccal összhangban szerintem iszonyat jól néz ki.

2016. jan. 5. 21:36
 24/28 A kérdező kommentje:
Hát igen, ha mondjuk valaki farmerhoz veszi fel a sisakot az tényleg lehet hogy nem a legjobb párosítás. Tavaly tavasszal vettem olyan nacit ami ilyen fitness de ugyan olyan mint egy fekete cicanaci szoval ilyen feszülös. Ehez van egy lila-fekete nike airmax cipőm amit tavaly vettem a hervisbe. A tavalyi széldzsrkim az fehér amit a barátomtól kaptam most az lila fekete ami tök jól passzol a cipőmhöz meg a sisakhoz is mert abba is van lila (uvex lady onyx).
2016. jan. 5. 23:07
 25/28 A kérdező kommentje:
Ja és összhangban tényleg jól néz ki ha minden rajtam van. Én a kapucnis szél dzsekikért nagyon oda vagyok, imádom azt a susogós hangot amit ad amikor benne mozgok:) túrázásnál néha furán áll rajtam mert a túrahátim övét mikor szorosra húzom a derekamnál akkor teljesen összehúzza buggyosra a dzsekimet a hasamnál..:D néha hülyén áll de már megszoktam :D a barátom szertint viszont szexi :)
2016. jan. 5. 23:20
 26/28 tothp ***** válasza:

Már mindent leírtak előttem, de azért.

A bringás ruha ciki, ha nem biciklizni jársz benne. egyébként meg praktikus. A műértő közönség meg pontosan tudja mi miért van rajtad...

Sisak szerintem mindíg kell. Nem sebesség függő. Nagyot esni kis tempóval is lehet.

Biciklis betétes gatya kényelmes, jó. Nagyobb túrán még az ülési fájdalmak is jóval később jelentkeznek. Illik fehérnemű nélkül használni. Fájdalmas Extra kidörzsöléseket előzhetsz meg így.

Bringázásnál én max 5kg-os hátizsákot mernék használni. afelett biciklin elhelyezett táska kell.

2016. jan. 6. 00:10
 27/28 Wadmalac ***** válasza:

Egyetértek mindennel, csak egy dolgot hangsúlyoznék ki.

Az, hogy a barátod "kötelezővé teszi" a védő- és kényelmi felszerelés viselését a közös túráitokra, az nem az a kategória, hogy a párom parancsolgat.

Az az a kategória, mint amikor az autó sofőrje nem hajlandó elindulni addig, amíg nem ülsz be rendesen az ülésbe és be nem kötöd magad. Mindkettő esetben ő visz, övé a felelősség jó része is, ha veled történik valami.

Nagyon is korrekt hozzáállás.

2016. jan. 7. 11:16
 28/28 tothp ***** válasza:

Ja! és ha már így van, ne csak a "közös" túrákon legyen kötelező.

Illetve egyáltalán ne kötelező legyen, hanem te magad érezd hasznosnak..... főleg a bukót..

2016. jan. 8. 01:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!