Szerintetek ciki hogy a barátom kötelezővé tette hogy a tavaszi bicóstúránkon már sisakban kell lennem? És persze onnantól kezdve mindig amikor bicózunk?
Nézd, tarthatod cikisnek a sisakot, de inkább feküdjek az aszfalton élve, cikis sisakban, mint szétloccsant agyvelővel.
Szerintem egyébként max akkor cikis, ha nem passzol a szereléshez (bár még egy melegítőbel is jól mutat egyik-másik). A teljes cuccal összhangban szerintem iszonyat jól néz ki.
Már mindent leírtak előttem, de azért.
A bringás ruha ciki, ha nem biciklizni jársz benne. egyébként meg praktikus. A műértő közönség meg pontosan tudja mi miért van rajtad...
Sisak szerintem mindíg kell. Nem sebesség függő. Nagyot esni kis tempóval is lehet.
Biciklis betétes gatya kényelmes, jó. Nagyobb túrán még az ülési fájdalmak is jóval később jelentkeznek. Illik fehérnemű nélkül használni. Fájdalmas Extra kidörzsöléseket előzhetsz meg így.
Bringázásnál én max 5kg-os hátizsákot mernék használni. afelett biciklin elhelyezett táska kell.
Egyetértek mindennel, csak egy dolgot hangsúlyoznék ki.
Az, hogy a barátod "kötelezővé teszi" a védő- és kényelmi felszerelés viselését a közös túráitokra, az nem az a kategória, hogy a párom parancsolgat.
Az az a kategória, mint amikor az autó sofőrje nem hajlandó elindulni addig, amíg nem ülsz be rendesen az ülésbe és be nem kötöd magad. Mindkettő esetben ő visz, övé a felelősség jó része is, ha veled történik valami.
Nagyon is korrekt hozzáállás.
Ja! és ha már így van, ne csak a "közös" túrákon legyen kötelező.
Illetve egyáltalán ne kötelező legyen, hanem te magad érezd hasznosnak..... főleg a bukót..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!