Szerintetek ciki hogy a barátom kötelezővé tette hogy a tavaszi bicóstúránkon már sisakban kell lennem? És persze onnantól kezdve mindig amikor bicózunk?
Hahah!
Szerintem jófej tőle, hogy gondol mindenre. A fejvédő alap, a többi dolog pedig megkönnyíti a dolgodat. Persze nem tudom milyen túrákra mentek, de nem mindegy miben töltöd el a napot a nyeregben ülve.
Szerintem nem ciki.
Egyébként sérüléstől, kényelmetlenségektől és hasonlóktól kímélhetnek meg ezek.
Egyébként valószínű, hogy saját kárán tanulta meg, hogy ezek szükségesek, vagy "csak" előrelátó.
Én hátizsákot nem hordok, van csomagtartóm.
A többi eléggé hasznos hosszútávon, szivacsos gatya és sisak főleg.
A sisak 40 km/h felett kötelező, alatta hasznos, életet védhet!
A szivacsos gatyó meg... Javaslom tekerj le 60 km-t sima melegítőben, vagy rövidnadrágban, utána ugyanennyit biciklisnadrágban! Te magad fogsz ragaszkodni hozzá, garantálom! ;)
Döntsd el, akarsz-e bringázni, vagy nem?
A kerékpáros sisak könnyű, szellős. Bármikor eleshetsz, neked lehet valaki, nem mindegy, hogy a sisak, vagy a fejed szántja végig adott esetben az aszfaltot!
Ha csak a szomszéd településre mész át 10-15 km/h sebességgel, akkor mimdez felesleges. De 30 km táv felett (nagyobb távokhoz főleg), 25-30 km/h sebességnél a sisak életmentő lehet, a többi cucc meg kényelmi szempontból nem mindegy. Sima nacival szétülöd a hátsódat, szemüveg nélkül, ha nincs is nap, ott a por, bogarak. Kesztyű nélkül csúszik a megizzadt tenyered a kormányon.
Hosszabb túrákra a cuccokat pakolni kell valahová, tehát vagy hátizsák, vagy nyeregtáska kell...
Plusz kezdő, lelkes bringásként annyival kiegészíteném, ha a párom mindezekkel meglepne, örömömben a seggemet verdesném a földhöz. :D
De gyanítom, az idei terveimhez mindent magamnak kell beszereznem, van rá kb 4 hónapom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!