Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Lányok az miért ciki ha...

Lányok az miért ciki ha valaki még 38 évesen is szeret sportolni? Többi lent.

Figyelt kérdés
Egy bogrács partin voltunk amikor megjegyzést kaptam erre vonatkozóan, és nem különösebben esett jól.
2014. jún. 5. 10:34
 1/7 anonim válasza:

Miért? Ciki?

Inkább nem sportolni ciki.

Biztos valami háj-báj irigy banyák mondták.

Ezt olvasd el: [link]

2014. jún. 5. 10:50
 2/7 anonim válasza:
100%

ciki? aki ezt mondta az egy hülye, vagy egy tehén, vagy hülye tehén!

csak a kövérek körében ciki mozogni, sportolni! nekik a duma megy meg a zabálás. de persze ők nem esznek sokat..... a levegőtől olyan nagyok :D

2014. jún. 5. 10:58
 3/7 anonim ***** válasza:
majd pár év mulva, mikor civilizációs betegségekben elkezdenek hullani, akik szerint hülyeség sportolni, vagy csak van "jobb dolguk" majd a temetéseiken morzsolj el értük egy egy könnycseppet...
2014. jún. 5. 11:30
 4/7 A kérdező kommentje:
Egy kalóri a pedig egyenlő azzal az energia mennyiséggel, ami egy liter vizet, egy órán keresztűl képes melegen tartani. Még jó hogy nem egy kalóriát égetünk el egy óra alatt, mert akkor nagy bajban lennénk. Nemde?
2014. jún. 5. 11:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez baromság. Én tag voltam régebben egy küzdősport klubban, a többség 30-as, 40-es vagy idősebb volt, sok közülük világbajnokságokon is indult, én is olyan szeretnék lenni felnőttként mint ők.
2014. jún. 5. 11:58
 6/7 anonim ***** válasza:

"Egy kalóri a pedig egyenlő azzal az energia mennyiséggel, ami egy liter vizet, egy órán keresztűl képes melegen tartani"

ötletem nincs, hogy ez hogy jött ide, de ez oltári nagy baromság amit leírtál... XD

A valóság:

egy kalória egy gramm víz hőmérsékletét egy °C-kal emeli meg

2014. jún. 5. 15:02
 7/7 anonim ***** válasza:

annyi történt,hogy leoltottak.

ennek meg nincsen köze a sporthoz vagy hasonlóhoz.

az ilyesmi meg azért történhet meg,mert

1.te sem biztos a dolgodban.

2.a vitaképességed alacsony,könnyű kizökkenteni és a támadó pontosan tudta,hogy ezzel a témával fogást tud találni rajtad és zavarba hozhat a csoport előtt.

3.a véleményed megvédése,a visszatámadás a nyilvános szereplés problémát okoz neked.

maga a vita tárgya teljesen mellékes ilyen esetekben.

2014. jún. 5. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!