Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért ciki, ha valaki utál...

Miért ciki, ha valaki utál sportolni?

Figyelt kérdés
Okos vagyok, de a sporthoz sosem volt tehetségem. Tehát nem is szeretem. Miért ciki, ha valaki nem szereti a sportot, és az miért nem ciki, ha valaki sík hülye?
2012. nov. 13. 17:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Mind a két véglet ciki. Egy közepes szintre el kell jutni mindkettőben, aztán, ha valamelyikből több jut, az csak bónusz.
2012. nov. 13. 17:35
 2/17 anonim ***** válasza:
76%
A sport egyrészt segít megőrizni az egéséget, másrészt formálja a jellemet, kitartást ad, emelett pedig lehetőséget nyújt új barátok szerzésére. Egycsapsára megold egy csomó problémát. Ezét hát valóban ciki, ha punnyadt, rosszabb esetben kövér könyvek fölöt gubbasztő gyerek vagy, ahelyett, hogy egészéges lennél, formás alkattal. Olyan pedig nincs, hogy valakinek nincs tehetsége a sporthoz, te csak lusta vagy megkeresn ia megfelelőt, nagy különbség!
2012. nov. 13. 17:35
 3/17 anonim válasza:
89%
Én is nagyon hasonló, egyetértek veled. Van aki sportolni szeret, van aki programozni, van aki játszani.. sztem nem ciki.
2012. nov. 13. 17:36
 4/17 anonim válasza:
#3as vagyok, ez persze nem azt jelenti h ettől még nem lehet néha megemelni egy súlyt, szal nem a másik végletre gondoltam
2012. nov. 13. 17:37
 5/17 anonim ***** válasza:
Hogy érted nincs tehetséged, bővebben fejtsd már ki ha lehet!
2012. nov. 13. 17:38
 6/17 anonim ***** válasza:
Leszarom, hogy te mit csinálsz. Felőlem te punnyadhatsz egész életedben.
2012. nov. 13. 17:38
 7/17 anonim ***** válasza:
Ha annyira okos vagy akkor miért nem sakkozol az is egy sportág!
2012. nov. 13. 17:39
 8/17 anonim ***** válasza:
56%
Azért ciki mert ha 40 évesen nem bírsz megmaradni a székedben a hátfájásod miatt akkor szomorú leszel.
2012. nov. 13. 17:44
 9/17 A kérdező kommentje:
Talán egyeseknek furcsa, de én maximalista vagyok, ha valamit nem tudok jól csinálni, inkább nem csinálom sehogy. Gyerekkoromban szemüveges voltam, tériszonyos, csak bénáztam. Úgy kaptam ötöst tesiből, hogy megfeszültem, de csak a teljesítménykényszer vitt az osztályzáskor. Örömet soha nem okozott. Nem voltam jó a labdasportokban sem. ennyi. P.S. a sakk nem sport, ez egy baromság.
2012. nov. 13. 17:47
 10/17 anonim ***** válasza:
Futás, úszás? Ezek nem sportok?
2012. nov. 13. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!