Miért ciki, ha valaki utál sportolni?
Figyelt kérdés
Okos vagyok, de a sporthoz sosem volt tehetségem. Tehát nem is szeretem. Miért ciki, ha valaki nem szereti a sportot, és az miért nem ciki, ha valaki sík hülye?2012. nov. 13. 17:24
11/17 anonim 

válasza:

De most mit csináljunk veled, ha nem te már a kérdésedben kijelentetted hogy nem is szereted! Kénszerit valaki rá hogy sportolj? A ciki vagy nem ciki ha te úgy érzed nincs szükséged rá és nem is lelnéd benne örömödet akkor ne csináld, vagy zavar hogy mások sportolnak? Nem értelek...
12/17 anonim 

válasza:

Szerintem senkit nem érdekelsz. Mindenki úgy él ahogy akar. Csak a hülyék tartják ezt cikinek.
13/17 anonim 

válasza:

A futáshoz sincs tehetséged? Mert az elfogadom, hogy nem te vagy a magyar Pelé, de futni futhatnál. Nagyon megnyugtató, sôt kitûnô lehetôség arra is, hogy elmélyedj a gondolataidban.
14/17 anonim 

válasza:

Azt nem értem, hogy miért másokhoz akarod mérni magad a sportokban? Mi ez a kényszeresség? Én azért futok, hogy egészséges legyek (nem érdekel, hogy más többet/gyorsabban tud-e), azért kondizom, hogy tetsszek a barátnőmnek (nem érdekel, hogy más szed-e valamit és többet tud-e csinálni ugyanannyi évesen..), azért kung fuzom, mert szórakoztat és önbizalmat ad (nem érdekel, hogy más gyorsabban tanulja-e meg a technikákat)...
15/17 anonim válasza:
Figyelj régebben sakkoztam és egyáltalán nem baromság. Amugy meg most karatezom és hiába nem vagyok a legjobb élvezem és neked is ezt kéne. De felőlem punnyadhatsz is :)
16/17 bumbi02 

válasza:

Miért ne lenne a sakk sport? Ugyanúgy sport ahogy a foci, vagy a golf. Amúgy ahogy írták: a végletek a "cikik". Ha valaki síkhülye, de jó focista, az is ciki, de a fordított eset is, mikor valaki köztársasági ösztöndíjas huszonéves, de 2 km-t nem tud lefutni, mert nincs kondija.
17/17 anonim válasza:
Nem ciki, azt csináld, ami jól esik. Bár már az is sportolásnak mondható, ha a cimborákkal ping-pongozol egyet, egy jó kis ugrabugrálástól csak felébred az ember.
a sok ostoba, aki meg írkál, hogy nem érdekelsz senkit meg ilyesmi, mi a francnak írnak egyáltalán... majmok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!