Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért ciki, ha valaki utál...

Miért ciki, ha valaki utál sportolni?

Figyelt kérdés
Okos vagyok, de a sporthoz sosem volt tehetségem. Tehát nem is szeretem. Miért ciki, ha valaki nem szereti a sportot, és az miért nem ciki, ha valaki sík hülye?
2012. nov. 13. 17:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
De most mit csináljunk veled, ha nem te már a kérdésedben kijelentetted hogy nem is szereted! Kénszerit valaki rá hogy sportolj? A ciki vagy nem ciki ha te úgy érzed nincs szükséged rá és nem is lelnéd benne örömödet akkor ne csináld, vagy zavar hogy mások sportolnak? Nem értelek...
2012. nov. 13. 17:56
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem senkit nem érdekelsz. Mindenki úgy él ahogy akar. Csak a hülyék tartják ezt cikinek.
2012. nov. 13. 18:01
 13/17 anonim ***** válasza:
A futáshoz sincs tehetséged? Mert az elfogadom, hogy nem te vagy a magyar Pelé, de futni futhatnál. Nagyon megnyugtató, sôt kitûnô lehetôség arra is, hogy elmélyedj a gondolataidban.
2012. nov. 13. 18:35
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem értem, hogy miért másokhoz akarod mérni magad a sportokban? Mi ez a kényszeresség? Én azért futok, hogy egészséges legyek (nem érdekel, hogy más többet/gyorsabban tud-e), azért kondizom, hogy tetsszek a barátnőmnek (nem érdekel, hogy más szed-e valamit és többet tud-e csinálni ugyanannyi évesen..), azért kung fuzom, mert szórakoztat és önbizalmat ad (nem érdekel, hogy más gyorsabban tanulja-e meg a technikákat)...
2012. nov. 13. 19:32
 15/17 anonim válasza:
Figyelj régebben sakkoztam és egyáltalán nem baromság. Amugy meg most karatezom és hiába nem vagyok a legjobb élvezem és neked is ezt kéne. De felőlem punnyadhatsz is :)
2012. nov. 13. 19:43
 16/17 bumbi02 ***** válasza:
100%
Miért ne lenne a sakk sport? Ugyanúgy sport ahogy a foci, vagy a golf. Amúgy ahogy írták: a végletek a "cikik". Ha valaki síkhülye, de jó focista, az is ciki, de a fordított eset is, mikor valaki köztársasági ösztöndíjas huszonéves, de 2 km-t nem tud lefutni, mert nincs kondija.
2012. nov. 13. 20:01
 17/17 anonim válasza:

Nem ciki, azt csináld, ami jól esik. Bár már az is sportolásnak mondható, ha a cimborákkal ping-pongozol egyet, egy jó kis ugrabugrálástól csak felébred az ember.

a sok ostoba, aki meg írkál, hogy nem érdekelsz senkit meg ilyesmi, mi a francnak írnak egyáltalán... majmok

2012. nov. 15. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!