Szerintetek ciki hogy a barátom kötelezővé tette hogy a tavaszi bicóstúránkon már sisakban kell lennem? És persze onnantól kezdve mindig amikor bicózunk?
Figyelt kérdés
azt mondta hogy ha bicóstúrázni akarok vele akkor hordanom kell azokat a felszereléseket amiket mond a sisakon kívül is, pl: szivacsos bugyi ami kb úgy néz ki mint egy pelus, túradzseki, kulacs, hátizsák amin öv is van a derekamnál hogy állítólag ne lötyögjön. Aztán közölte hogy meg is vette nekem már és hogy fel kéne próbálnom. Utánna felvetette velem mindet egyszerre mert hogy úgy kell majd lennem hogy minden rajtam van. Szerencsére a méreteimet jól tudta. Szerintetek normális hogy így kell majd lennem bicóstúrán? 21L2016. jan. 5. 13:58
11/28 A kérdező kommentje:
Örülök hogy ennyi cuccot kaptam amúgy jól néz ki a sisak. Uvex lady onyx a márkája hátha ismered. Kesztüm és szemüvegem az tavalyról már van :) látom itt mindenki sisakpárti és ez nagyon tetszik :) alig várom hogy legyen tavasz és kipróbáljuk hogy milyen érzés sisakban bicózni :P köszi a válaszokat, ha valaki szeretne írjon még olvasom :)
2016. jan. 5. 17:35
12/28 A kérdező kommentje:
Vera neked van sisakod vagy csak a tőbbi cuccot kell beszerezned?
2016. jan. 5. 17:44
13/28 anonim válasza:
Még nincs, tavaly az akkori sebességemhez még nem kellett. :D
Most várom a tavaszt - addig konditerembe vonultam - de tavasszal első dolgom lesz.
De kesztyűm sincs, a nadrágjaimból kifogytam, mezből dettó, minden új kell.
14/28 A kérdező kommentje:
Az jó :) én is szeretnék fogyni tavaszig de a barátom szerint már így is vékony vagyok szerintem nem. 165cm / 52-53kg vagyok vagyok. Tavaszra 50 szeretnék lenni, tavaly is annyi voltam. Lehet hogy én is elmegyek kondizni :D
2016. jan. 5. 18:16
15/28 Cortez70 válasza:
Adatok alapján vékonynak számítasz.
16/28 anonim válasza:
Fogyni ne akarj!
Nálam kissé mások a számadatok, de én erre is büszke vagyok. De még sok dolgom van.
Ha kondizol, ne a fogyásért tedd, hanem a mozgásért! Azért, hogy az izmaid ne sorvadjanak el. Tehát eddz, és emelett egészséges ételekből vidd is be, amit lemozogsz!
17/28 anonim válasza:
"ha bicóstúrázni akarok vele akkor hordanom kell... hátizsák..."
Hát, ha a párom azt mondaná, ha vele akarok, menni, akkor csak hátizsákban, aszem akkor röpülne egy rendeset. Ha van rajta sisak, ha nincs :)
19/28 A kérdező kommentje:
Lehet hogy igazad van és nem kéne fogynom.. Elég sokat eszem így is de 53- nál több soha nem voltam valamiért viszont úgy érzem hogy 50 kilóval jobb alakom van lehet csak az én hülyeségem :D
2016. jan. 5. 20:58
20/28 anonim válasza:
Az alakodat az izomzatod határozza meg. Ha vékonyan nem vagy elégedett, akkor a megoldás többnyire az izmosodásban rejlik, és nem a fogyásban. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!