Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mire kell ügyeljek spinning...

Mire kell ügyeljek spinning bringa vételekor?

Figyelt kérdés

A téli erőnléti edzésekhez használnám, nem vagyok versenyző de nem akarok kiesni a formámból.

Milyen paraméterekre ügyeljek, ha a keret 100 max?

Ugye állítható a kormány állítható a nyereg ennyit tudok és itt megállt a tudományom. Van több fékrendszer stb és még?

Mit érdemes nekem venni, figyelembe véve a keretet is?

2015. nov. 27. 10:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem szinte bármilyen szobabringa jó erre, nem kell ezt túlzásba vinni. Egy időben egy 35 ezer forintos kínai sobabicajon nyomtam itthon, amikor lábadoztam, és tök jó volt arra, hogy ne jöjjek ki a formából. De megfontolandó opció, hogy inkább ruházz be téli bringázáshoz alkalmas ruhába, és amíg nem jön a hó meg a latyak, addig a szabadban tekerj...
2015. nov. 28. 00:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Én a helyedben inkább vennék szabadgörgőt a technika fejlesztésére, és eljárnék konditerembe, meg futni. Hozzáteszem, én országútiban gondolkodom. Bocsánat, hogy nem konkrétan a kérdésre válaszoltam. Remélem nem veszed zokon.
2015. nov. 28. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!