Mire jó a spinning?
állóképesség,keringés fejlesztő,kalória égető edzés.
a női divat edzések közül az egyik legértelmesebb.
amit te szeretnél formásodni,vagyis izmosodni arra nem jó.
A női divatedzés... Ezért vagyunk többségben pasik a spining edzéseken...
Kalória égető edzés, izomfejlesztésre alkalmatlan, nem ettől lesz formás popsid, ellenben, ha van egy jó étrended ami indokolja a fogyást, akkor amellé jó kiegészítés. + mint minden kardió jellegű edzés, jót tesz a szívnek...
A spinning az egyfajta bringázás, nemdebár... Na most hát igen, a biciklizés egyáltalán nem alkalmas izomépítésre. Írjátok be még néhány kérdéshez ezt az okosságot.
Marhák...
6-oska, az a baj, hogy fogalmad sincsen róla, mit beszélsz. Az összes sprintelős sport tökéletes az izomfejlesztéshez, meg lehet nézni a bringásoktól kezdve a rövidtávfutókig akárkit. Ha szerinted ezek mind csak azért ilyenek, mert gyúrnak, akkor vizsgáltasd meg a fejedet.
Na persze ha valaki nem erőből nyomja, hanem órákig pötyög a nyeregben, az nyilvánvalóan más kérdés, de arról nem beszélt senki.
Ez tulajdonképpen szobabiciklizés, nem? A bringázás izmosít, erősít, nem tudsz vele nagy izomtömeget felépíteni, amit linkelt az egyik válaszoló az kox + rengeteg súlyzós edzés eredménye. Ettől még erősít a kerékpár, de inkább a szabadban, szerintem a spinning a hasat egy picit de inkább a lábat erősítheti, aztán kérdés, hogy milyen fordulaton megy ez az egész.
Kérdező, szerintem csináld azt ami neked jól esik, szerintem ha kijárnál futni az ingyen lenne és jobb hatással lenne, de ha te spinningezni akarsz úgyis azt fogsz.
csak hogy tisztázzuk robert fostermmanak mitől is olyan a lába-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!