Mire jó a spinning?
Figyelt kérdés
Pár hónapja felszedtem pár felesleges kilót, ámbár így se vagyok kövér, de sajnos fitt se vagyok. Hallottam, hogy jó alak formáló és szeretnék többet is megtudni róla. Mire jó? Hogy hat a mellre,hasra, combra és persze a popsira????2015. okt. 13. 20:52
11/15 anonim válasza:
Ha jó feneket szeretnél guggolni kell. A spinningtől jobb állóképességed lesz, meg kalóriát lehet vele égetni. Bár olyan hülye edzéseket tolnak, hogy teljesen kifingasz a végére, szerintem ez többet árt, mint használ.
12/15 anonim válasza:
Gyúrós gyerek, a flabelosz sem hülyeség, rengeteg profi is használ hasonló gépeket edzés végén.. Serkenti a keringést a kötőszövetekben, zsírszövetekben, hozzásegíti a szervezetet a regenerációhoz... Csak aki nem tudja, mire való, az hiszi, hogy Szalai mmire nem jó. meg a sok idióta beveszi a kamuszöveget amivel a magyar háziasszonyoknak eladják aztán csalódnak benne mert olyan hatást várnak tőle, amilyen hatása nincs...
13/15 anonim válasza:
Szerintem állóképesség javítására teljesen jó. Szálkásít is valamennyire. Ha étrendet is tartasz mellette, akkor elindulhat minimális fogyás, felgyorsul az anyagcseréd.
Én egyszer voltam, utána egy hétig zsibbadt az altájam. De most ismét neki durálom magam, mert van egy tervem ( körbetekerni országunk valamelyik nagyobb tavát.) Ahhoz pedig nem biztos, hogy elegendő az eddigi állóképeségem, hiszen csak hétvégente bicajoztam olyan 10-20 km-ereket.
Szóval, szerintem érdemes megnézned és akkor eldöntheted egy pár óra után, hogy tetszik-e.
VIszont ajánlani tudom a dance steppet (zenés-táncos-koreográfiás) vagy csak simán a zsírégető, alakformáló órákat.
14/15 anonim válasza:
Tisztázzunk valamit, a spinning nagyon jó zsírégetésre állóképesség javítására a tüdő szív kapacítás erősítésére, vérkeringésre. Nagyon sok előnyös élettani hatása van az igazán jó tekerésnek...de semmiképp sem alakformáló izmot nem tudsz vele növeszteni se fejleszteni én ezért ha már sportról s kinézetről beszélünk sokkal hatásosabbnak tartom a konditermi súlyzós illetve ketlebbel edzéseket, egyrészt jóval keményebben megdolgoztatja az izmaidat nagyon erőnlét is kell hozzá nem hiszem h a spinning pusztán elég az edzettségi szinthez..nem elég legfeljebb kiegészíthet egy konditermi edzést. Tudom mert csináltam próbáltam s nem jött be plusz 13 évet végig sportoltam s minden versenyszerű sportnak a súlyzós edzés az alapja attólformálódsz, növekszel alakulsz tehát ha alakformálásra mész rá ne a spinningbe gondolkodj. Súlyzós edzéssel sokkal nagyobb hatást érsz el minden szempontból.
15/15 anonim válasza:
És igen osztom az egy válaszadó válaszát divat sport :) aki sportolt az tudja mi a valódi sport és a divatos mozgások között. ennyi. tanácsként ne menj spinningre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!