Hozzáértők válaszát kérném. Két kerékpár típus maximális, illettve hosszútávon stabilan tartható sebességére lennék kiváncsi. Trekking, vagy kross trekking?
Nem vagyok túlzottan "hozzáértő", de minidg kiakasztanak az ilyen kérdések. Ha tudod, hogy mit jelent a stabilan tartható 35-40, akkor neked egy rutinos bringásnak kell már lenned. És ahogy itt leírták, ez már a versenyzői erőnlét kategória. Vedd meg a szimpatikusabb, alkalmasabb geometriás gépet és tegyél rá valami vékonyabb, magas nyomásra fújható gumit és könnyebben fog gurulni.
"Outi kizárva, mivel az nem terhelhető"
Miért nem? Egy jó 622-es felni rengeteg gyepálást kibír. Tudom, gyepálom. Ha van szem a vázon, akkor mehet rá csomagtartó 15 kilóval és irány az ég alja. Akár 35-40-el öcsém :))
érdekes egy kérdés...
szóval mutatok én neked olyan embert, akit ha ráültetsz három órát fog rajta 45 ös átlagot menni, de a sebessége az edzettségedtől fog függni, országútival is el lehet menni túrázni, és lehet terhelni, 10 bar keréknyomással szerinted nem bír el túrafelszerelést egy országúti, ha félsz a hajlított kormánytól az jobb indok lett volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!