Megéri egy ilyen bringa?
Figyelt kérdés
Neki szeretnék fogni komolyabban biciklizni,napi 20-30km-t.Mivel egy olyan bringám van jelenleg,amin a hátsó teleszkóp nem eléggé kemény,így tekerésnél több erőkifejtést igényel,főleg dombon felfelé.Az a helyzet,hogy ilyen "vékonykerekes villámbringát" nem akarok.Ez azért van mert nem tudom folyton aszfalton használni.Egy olyat szeretnék ami mindenre jó,persze nem tudok olyan sebességet kihozni belőle mint egy ilyen versenybringából,de nekem megteszi.Szóval erre a bringára gondoltam: [link] . Megérné szerintetek?Napi szinten való használatra,valamint mindenféle terepen való túrázásra használnám.Úgy tudom az ilyen fajta hátsó teleszkóp soikkal keményebb.Esetleg tudja-e valaki,hogy lehet e blokkolni is a hátsó teleszkópot ennél a bringánál?2012. aug. 14. 12:39
1/6 anonim válasza:
Montit vegyél. aszfalton lassabb mint a treking. a treking az aszfaltra meg keményföldre valóó, a montival lehet sarazni
2/6 A kérdező kommentje:
jójó,de engem ez érdekelne,hogy mennyire jó ez,mert a mostani bringámon eléggé fárasztó a tekerés,és nagyon érdekelne az is hogy ezen lehet e blokkolni a teleszkópot..
2012. aug. 14. 12:55
3/6 anonim válasza:
meg kell feszíteni, menj el egy bringaboltba és ott kérdezd meg h hogy s mint
4/6 anonim válasza:
na sok okos
túl puha a teleszkóp előfeszítést kell állítani de sztem egy gagyi teszkós bringád van vagy tévedek?
ezen sztem nincs lock out de ne is vedd meg mert a teleszkópok nem jók a fék se stb.
használtan vegyél egy montit
5/6 A kérdező kommentje:
Nem,nem gagyi teszkòs bringám van,és akármennyire szorìtom a teleszkòpot,nem elég.Amúgy ezzel a bringával van személyes tapasztalatod?Csak azért mert van egy a táraaságunkba saki már jó ideje ilyez használ,idösebb mint a többiek bringája,de mégis neki volt a legkevesebb baja vele,söt,komolyabb nem is volt,és még mindig minden hiba nélkül működik rajta.És mindenféle terepen használja.
2012. aug. 15. 20:01
6/6 anonim válasza:
az egész hajtás gagyi a teleszkóp is meg a rugóstag is
a váz nem tudom de használhatónak néz ki a fékek pedig jók
kerekekkel nagy gond nem lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!