Tudod miről kapta a nevét, nem? Vagy esetleg használtad is már? Fixi, nem tudsz vele mozdulatlan pedálokkal gurulni. Olyan, mint a kisgyerekbicajok némelyike. Ha forog a hátsó kerék, kötelező jelleggel forog vele hajtókar is.
2014. máj. 18. 16:38
3/7 anonim válasza:
nekem elég volt egy velencei tókör vele, a végére mintha mindkét combomba belevágtak volna egy egy kötõtût... sukoró velence közt a hegyrõl lefelé kicsúszott a klipszbõl a lábam pár pillanat alatt a hajtókar alattam átment egy brutál tempóval forgó darálóvá... olyan gyorsan forgott, alig tudtam egyensúlyban tartani csak imátkozni tudtam, ott megfogadtam, hogy többé rá nem ülök ilyen szarra... pedig 8 éve outizom és igen jó kondiban vagyok...
2014. máj. 19. 10:10
4/7 anonim válasza:
Szar fixik, aki ért a kerékpározáshoz, nem ül ilyenekre!
Csak az újgazdag, divatmániás egyetemisták, akik még egy láncot se tudnának megolajozni.
2014. máj. 19. 17:59
5/7 anonim válasza:
nekem volt fixim , városba majomkodni jó, de 30km felett már fos. inkább országutizz, ha nagy távokat akarsz ;)
2014. jún. 14. 20:10
6/7 Mustang98 válasza:
"Még mindig úgy érzem, hogy az áttételek csak negyvenöt felettieknek valók. Hát nem jobb az izmok erejével diadalmaskodni, mint valami mesterséges váltó szerkezet segítségével? Egyre puhányabbak vagyunk ... ezért nekem mindig örökhajtós kerékpárt adjatok!"
Henri Desgrange
Az utóbbi időben gyakran bele lehet futni a fenti idézetbe az interneten, ha valaki örökhajtós kerékpárokkal kapcsolatban keresgél. Jóllehet az ötlet nem tőle származott, mégis a Tour de France kerékpáros körverseny egyik alapító atyjának tartják Henri Desgrange-t, aki 1902-ben írta le ezeket a szavakat.
2014. jún. 20. 19:26
7/7 anonim válasza:
"Szar fixik, aki ért a kerékpározáshoz, nem ül ilyenekre!
Csak az újgazdag, divatmániás egyetemisták, akik még egy láncot se tudnának megolajozni." Ez aranyos :D Fixim van, én építettem össze A-tól Z-ig
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!