Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Vigyázat, Ti már jártatok így?

Vigyázat, Ti már jártatok így?

Figyelt kérdés

Átlagos kerékpáros naci, de ha hátulról rásüt a nap ilyen átlátszó lesz. Döbbentem láttam a fotót amiről kiderült, hogy az általam szolidnak hitt nadrágon keresztül még a bugyim is látszik.

[link]

2015. nov. 2. 17:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ehe, ehe, megvan a ma esti adag!
2015. nov. 2. 18:16
 2/8 anonim ***** válasza:
kerékpáros nadrág alá nem szokás "bugyit" venni
2015. nov. 2. 20:51
 3/8 tothp ***** válasza:
hát ilyen velem sose fordulna elő
2015. nov. 2. 21:59
 4/8 anonim ***** válasza:

Ebben van betét??? Mert nem úgy tűnik.

Az enyémek anyaga sokkal vastagabb, aztán eleve ott a betét, szóval nem látszik át.

Én hordok alá bugyit, bár tudom, hogy nem kéne..

2015. nov. 2. 23:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Ez a tescos 1000ft-os lehet...

Alapból a nadrágban kéne lennie betétnek +vastagabb is. Alá pedig nem húzunk semmit hisz az az egyik lényege, hogy kényelmes legyen és ne dörzsölődjön.

2015. nov. 3. 18:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez csak egy sima cicagatya, amit a nem (sokat ) tekerők biciklis gatyának hívnak.
2015. nov. 3. 21:17
 7/8 Krisz85 ***** válasza:

ha tudnád hány versenyen állt már a dákó, amikor a egy két csajszi hegynek fölfelé kiállva hasonlóan átlátszó nadrágban tolta fehér tangában?! :-)) szóljon akinek két anyja van, inkább beálltam szélárnyékba :-)))

egyébként van rosszabb is, fehér bringás nadrág, esőben átázva alsógatya nélkül a kövér csávó beáll eléd hegynek fölfelé, sajnos vagy leszakadsz vagy megelőzöd, ott mindent látni......na ott visszajön még a két hetes kaja is, persze közben a röhögőgörcs kerülget, ott meg azért nem szólsz :DDD

2015. nov. 4. 20:50
 8/8 brazen65 ***** válasza:
Hmmmmmm, szerintem használd még sokáig ezt a nacit, csak előtte légyszí szólj nekem is hogy merre bicózol!!! :)))
2015. nov. 16. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!