Vigyázat, Ti már jártatok így?
Átlagos kerékpáros naci, de ha hátulról rásüt a nap ilyen átlátszó lesz. Döbbentem láttam a fotót amiről kiderült, hogy az általam szolidnak hitt nadrágon keresztül még a bugyim is látszik.
Ebben van betét??? Mert nem úgy tűnik.
Az enyémek anyaga sokkal vastagabb, aztán eleve ott a betét, szóval nem látszik át.
Én hordok alá bugyit, bár tudom, hogy nem kéne..
Ez a tescos 1000ft-os lehet...
Alapból a nadrágban kéne lennie betétnek +vastagabb is. Alá pedig nem húzunk semmit hisz az az egyik lényege, hogy kényelmes legyen és ne dörzsölődjön.
ha tudnád hány versenyen állt már a dákó, amikor a egy két csajszi hegynek fölfelé kiállva hasonlóan átlátszó nadrágban tolta fehér tangában?! :-)) szóljon akinek két anyja van, inkább beálltam szélárnyékba :-)))
egyébként van rosszabb is, fehér bringás nadrág, esőben átázva alsógatya nélkül a kövér csávó beáll eléd hegynek fölfelé, sajnos vagy leszakadsz vagy megelőzöd, ott mindent látni......na ott visszajön még a két hetes kaja is, persze közben a röhögőgörcs kerülget, ott meg azért nem szólsz :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!